Vand tratamente-naturiste, org
Monetizare in ultimul an - 600 euro din adsense, 400 de lei din linkuri platite si 150 de lei advertoriale.
Pret 2000 de lei
Vand tratamente-naturiste, org
Monetizare in ultimul an - 600 euro din adsense, 400 de lei din linkuri platite si 150 de lei advertoriale.
Pret 2000 de lei
Ceva statistici cu trafic ai? Pt ce keyword-uri rankeaza? Da cateva example de keyword-uri cu cautari care aduc cel mai mult trafic, in afara de keyword-ul principal, din domeniu. Ala tre sa converteasca slab, lumea cauta un tratament anume, nu prea cauta asa general, decat informativ. 600 euro pe an inseamna vreo 50 pe luna in medie, iar pt un site pe .ro la 5, maxim 10 centi CPC, inseamna un trafic destul de maricel.
Cu link-urile sitewide ce se intampla dupa vanzare? Unele par cumparate, sau cel putin de pe site-uri proprii.
Signatura lipsa
Nu are decat un link sitewide, nu ma intereseaza ce se intampla cu el.
Luna asta:
tratamente naturiste 151 8.1 %
ceaiuri 49 2.6 %
remedii naturiste 40 2.1 %
mosmoane 28 1.5 %
ceaiuri naturiste 21 1.1 %
ceai de melisa 14 0.7 %
decoctul 14 0.7 %
gingivita tratament naturist 13 0.7 %
Stai putin, eu ma refeream la backlink sitewide, in sidebar si footer pe alte site-uri: https://ahrefs.com/site-explorer/ref...g/sitewide-all Cu alea ce se intampla?
N-ai spus traficul lunar total, dar daca de pe tratamente naturiste are 151 care-i 8%, deci organic are 1900 vizite. Plus ceva referral si direct, probabil are vreo 2000 si ceva de vizite. Oricum,
Presupunand un CTR de 5%, ar vine sa zicem 100 de click-uri lunar, iar ca sa vina 50 de euro pe luna, ar insemna sa fie de 50 de centi, ceea ce ma indoiesc. Poti demonstra veniturile adsense?
Signatura lipsa
Nu are linkuri cumparate iar cele de pe siteuri proprii nu dispar in urmatorul an, poate niciodata. Ti-am trimis mesaj.
Doua persoane interesate de acest site pot dovedi ca sunt transparent in ceea ce priveste statisticile. Siteul nu mai e ce a fost in urma cu doi ani de zile, de exemplu, dar si pretul cu care l-am scos la vanzare este un sfert din cel cu care l-am cumparat.
Siteul are pozitii bune pentru multe expresii cheie.
Inbound linkurile nu necesita intretinere, ca sa zic asa, nu s-a mai umblat la ele de aproape un an de zile.
Sunt publicate peste 500 de articole, primul in urma cu 5 ani.
Designul nu este ultima moda, dar isi face treaba.
Lasand la o parte vechimea, daca cineva poate face intr-un an de zile un site asemanator de 2000 de lei, atunci inseamna ca l-am supraevaluat. Dar nu cred.
Oricum, nu tin de pret: 1800 lei. Si orice persoana interesata poate avea acces complet la statistici.
Se poate inchide.
Siteul este scos din nou la vanzare. Noul pret este de 800 de lei. Pentru info, pm.
Care mai este traficul actual? Ceva penalizari?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
160-200 de unici/zi, cu maxime de 260 si minime de 150. A fost penalizat cu mai mult de un an in urma.
Venituri din adsense pe ultimele luni: noiembrie - 34 de euro, decembrie - 20 de euro, ianuarie- 27 de euro, februarie - 24 de euro.
Mai este valabil anuntul?
Ma intereseaza si pe mine daca mai e valabil anuntul![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)