Post original sters.
Post original sters.
Ultima modificare făcută de Nichita; 14th November 2012 la 21:40.
Vad ca site-ul este penalizat pentru duplicat content?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Imi arati si mie unde este penalizat ?
@ Shumy , mai imi termini like-urile pe facebook? sau imi dai cei 100 lei inapoi ?
Schiez la Voineasa in weekend !
@shumy este specializat in tepe
Shumy, a venit momentul sa rezolvi aceste situatii. E ultimul avertisment inainte de a primi ban permanent pe acest forum.
LE. Si ca sa te stimulez sa returnezi banii celor pe care i-ai tepuit: daca nu vei face acest lucru (returnarea banilor celor pacaliti/inselati) topicul va avea numele schimbat in Rusu Mihail din Faurei e un tepar sau ceva similar. Eu unul m-am saturat de plangerile impotriva ta.
Ultima modificare făcută de Nichita; 29th October 2012 la 09:43.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita mie nu mi-a tras o teapa noua, este tot aia veche, nu i-am dat sansa sa mai tepuiasca inca o data. Tot promite de multe luni ca returneaza bani, am si pierdut sirul.
Un post cu numele Rusu Mihail & teapa in primele rezultate google ii poate pata numele timp de foarte multi ani de acum incolo. Are inca sansa sa returneze banii celor pe care i-a inselat.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)