Multumesc pentru informare, era o gresala de link, care am rezolvat-o.
Multumesc pentru informare, era o gresala de link, care am rezolvat-o.
Salut ai cumva si un script de anunțuri?
pe Horoscop Chinezesc nu merg categoriile de jos , daca dau click pe Horoscop 2012 taur nu se intampla nimic,e ste o problema de la script ? Ma intereseaza , chiar imi place designul.
marian18, din pacate nu am site de anunturi, insa gasesti ceva de la wordpress usor de modificat.
tazonne, nu sunt create posturi in categoriile care nu functioneaza, si cum a mai gasit un coleg de aici, probabil am omis sa ii pun link-ul de legatura pe anumite texte, dar nu este nici o problema asta, se rezolva rapid si simplu. Daca esti interesat de script pm te rog si multumesc pentru informatiile legat de script.
Oferta zilei: dau toate cele 4 scripturi exact in forma care sunt acum la pretul de 15 euro paypal.
Sa inteleg ca modificarile care ti le-am scris pe PM nu se pot face?
Asteptam totusi un raspuns ..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Da, eu nu pot sa iti fac modificarile cerute de catre tine in pm, insa poti sa gasesti un programator bun care sa iti faca acest lucru.
Pot sa iti ofer scriptul la pretul din primmul topic fara nici cea mai mica problema, iar daca esti interesat si de un design al acestuia, iti stau la dispozitie fara nici o problema.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)