Important e sa fie in tema cu cursul valutar,forex,bursa,chestii de genu.In romana sau engleza...
Ce imi sugerati?:-??
Important e sa fie in tema cu cursul valutar,forex,bursa,chestii de genu.In romana sau engleza...
Ce imi sugerati?:-??
poti incerca info-valutar.com daca la asta te referi
Uite un script care functioneaza aici (preluare direct din BNR).
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Dar un script un pic mai complex nu ai ?
Adica sa afiseze mai multe valute si eventuial cursu din ultimile 3 zile ?
Multam anticipat
21 de valute si ultimile 4 zile afisate .. nu este de ajuns? www.info-valutar.com
Ultima modificare făcută de suMMer; 10th January 2009 la 14:05.
Summer vb cu mmariusel
Al tau nu imi place pt ca e linkat catre situl tau vreau ceva care sa ia dupa BNR ca ei is baza si atat
In rest scriptu tau e perfect exact cum vroiam
este actualizat bnr dar in privinta link-ului nu am ce face
w3bmaster, oricum valoarea cursului bnr o salvezi in baza de date (sa zicem de 3 ori pe zi actualizezi) ca sa nu floodezi serverul bnr cu n requesturi. Nu ti se pare mai normal?
Si asa poti sa-ti faci istoric si pe o mie de zile, cu evolutie grafic si evolutie ieri - azi.
In legatura cu scriptul recomandat de mmariusel, iti e greu sa scrii de exemplu $curs->getCurs("CZK")?
http://www.bnro.ro/nbrfxrates.xml
Acolo ai toate valutele disponibile.. scrii ce vrei sa-ti afiseze (Nu te-ai uitat peste script? Daca incercai sa-l analizezi iti raspundeai singur).
Ultima modificare făcută de loco; 10th January 2009 la 17:17.
loco EU nu am treaba cu php-ul ai placerea sa pui scriptu "updatat" aici pt toata lumea ar fii perfect ...
Summer si daca ti-as plati o taxa am putea scoate linku acela
Multumesc anticipat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)