Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Vand cateva proiecte

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Scuze ca intervin, dar ce intelegi tu prin "Are link juice bun"? twinkie are PR 1 si este plin de advertoriale. Daca asta are link juice bun, atunci ce-ar trebui spus despre un site cu PR 3-4 fara advertoriale? Ca sa nu mai zic de optimist care are PR 0, mai mult ca sigur penalizat pt link farm.

Site-urile cu jocuri au potential si pot aduce sute de euro lunar. Pai scuza-ma... Eu n-as renunta la asemenea proiecte, daca-s asa bune. Sau de fapt ele doar "au potential"? Hai totusi sa nu umblam cu exagerari, jocuricuatv nu-ti aduce nici 50 de euro lunar... Deci hai sa nu mai inducem in eroare comunitatea cu astfel de cifre fara niciun fel de "backup"

Niciunul dintre bloguri nu este penalizat. Si da, au link juice destul de bun. Am facut diverse teste cu advertoriale promovate pe ele si le pozitioneaza bine.
    Cat despre siteurile de jocuri vorbesti ca... Daca nu stii ce inseamna potential eu zic sa iti vezi de treaba. In plus toata reteaua de siteuri de jocuri a fost vanduta cuiva care e capabil sa vada in potentialul proiectului mai mult decat esti tu capabil sa intelegi un anunt de vanzare.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 6th September 2012 la 14:48. Motiv: Editat: Atentie la limbaj !

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Eu sunt capabil sa inteleg un anunt de vanzare, dar nu sunt capabil sa-i suport pe cei care vand potential si spera sa profite de nestiinta altora.

Cat despre link juice, daca tu zici ca are link juice bun, dar site-ul are PR 0 cu 200 articole si vechime nush cati ani, m-am lamurit...
    Signatura lipsa

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Eu sunt capabil sa inteleg un anunt de vanzare, dar nu sunt capabil sa-i suport pe cei care vand potential si spera sa profite de nestiinta altora.

Cat despre link juice, daca tu zici ca are link juice bun, dar site-ul are PR 0 cu 200 articole si vechime nush cati ani, m-am lamurit...
    Ma lasa rece parerea ta.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Domeniile de jocuri le-am cumparat eu, plata am facut-o si sub forma de ajutor, sa te ajut sa scapi de ele, este clar ca nu valoreaza nu stiu ce, sper sa pot recupera banii investiti.
    Tymbark are dreptate, multi pompeaza potentialul, acuma sa vedem si adevarul, nisa de jocuri este o nisa slab platita, ca sa faci 50-100 euro trebuie sa muncesti, la jocuri cu atv sunt pe pozitia 2 si nu pot sa zic ca pic pe spate.
    Potential poate avea orice domeniu de exemplu Domeniul 1j1.ro nu este inregistrat dar poate avea foarte MARE potential, nu?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    Potential poate avea orice domeniu de exemplu Domeniul 1j1.ro nu este inregistrat dar poate avea foarte MARE potential, nu?
    Da, ai dreptate.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand cateva domenii web
    De edy12006 în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd December 2011, 11:48
  2. Vand cateva domenii
    De Vali Mihalcea în forumul Domenii
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th September 2011, 20:01
  3. Vând câteva domenii
    De eugen în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0