Pentru cei interesati pretul a scazut la 390E , am decis sa folosesc platforma pentru un proiect targetat pe alta tara . Cu alte cuvinte site-ul nu va fii unic in lume, va fii si pe .com ceva, de asta am scazut si pretul atat de mult .
Pentru cei interesati pretul a scazut la 390E , am decis sa folosesc platforma pentru un proiect targetat pe alta tara . Cu alte cuvinte site-ul nu va fii unic in lume, va fii si pe .com ceva, de asta am scazut si pretul atat de mult .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Site-ul nu mai este de vanzare, dar caut in schimb pe cineva pentru un parteneriat, in continuare cred ca proiectul poate fi de succes , eu pot asigura programarea, dar nu numai .
Poti oferi cateva detalii privind parteneriatul?
Pentru asta astept o propunere concreta de la persoana interesata .In principiu de asta am nevoie, de cineva foarte bun pe marketing si cu care sa pot lucra la niste idei, un business plan, ce si cum sa facem . Nu stiu ce detalii vrei tu sa stii anume.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Idei interesante sunt multe zic eu : alerte de pret, liste de cumparaturi, integrat cu un app de facebook cu recomandari etc , o sectiune de reduceri unde afisam doar produsele reduse in ultima luna sa zicem in ordinea reducerii observate, salvam pretul si oferim un grafic cu evolutia pretului in ultimele 6 luni ( poti vedea daca a fost la 100 de lei si aucm e la 200 ) sau invers , cred ca e necesara si o pagina a produsului totusi etc.
Problema e ca singur nu am timp/experienta/bani sa arunc doar sa ma joc de-a functionalitatile, degeaba investesc in programare, sau in advertising.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)