Site de nisa jocuri cu vechime de 8 luni de zile. Siteul a fost promovat pe mai multe cuvinte cheie, avand la baza 12 categorii din nisa jocuri de condus. Detine pozitii fruntase pentru o parte dintre keyworduri, pozitii ceva mai slabe pentru celelalte.
Siteul a fost inscris in 200 de directoare web, cu anchore diversificate, cu linkuri catre index dar si catre pagini interne. S-au adus linkuri din comentarii pe bloguri, deasemenea, pe diferite anchore si diverse pagini.
S-au cumparat aproximativ 100 de advertoriale pe bloguri romanesti cu pr, actualizate frecvent. O parte dintre ele inca nu s-au indexat, deci urmeaza ca acest lucru sa se intample, deci siteul nu este stabilizat inca, asadar vor exista cresteri semnificative in perioada imediat urmatoare.
Ofer liste cu sursele backlinkurilor, lista cu advertorialele si tot ceea ce tine de site.
Continutul (descrierile jocurilor) este unic, fiecare descriere avand 30-40 de cuvinte, la subiect. Descrierile contin numele categorii din care face parte jocul, si numele jocului, pentru o calitate mai buna a meta description. Sunt adaugate aproximativ 400 de jocuri, manual, frecvent.
Traficul din ultimele 30 de zile se prezinta astfel:
17,755 Visits
84,143 Pageviews
Traficul este preponderent din serps. Au fost perioade cand a depasit usor 1000 unici pe zi, insa din lipsa de fonduri nu am mai putut promova unele cuvinte care au scazut de pe primele pozitii. Cu ceva cunostinte si linkuri se pot urca usor.
Siteul este monetizabil cu adsense, epicgameads si orice alte retele de publicitate.
In momentul de fata am pe site:
- adsense = 40 euro in perioada 1 aprilie - 1 mai
- epicgameads.com care produce 10-15 euro lunar.
- rummyaffiliates.com care produce aproximativ 10 euro lunar.
In plus, pe site se pot vinde linkuri (sunt doar 3 linkuri externe acum din schimb de linkuri). Pe un link puteti obtine usor peste 3 euro/luna cu conditia sa nu vindeti prea multe. Astfel se mai pot obtine si de aici aproximativ 15-20 euro lunar.
Pe langa asta, puteti vinde spatiu publicitar in site. Un coleg de aici a cumparat pe 10 zile un banner 728x90 cu 10 euro. Daca sunteti descurcareti si gasiti cui sa vindeti, puteti incasa si de aici aproximativ 20-30 euro lunar, sau chiar mai mult.
Motivul vanzarii: In aproximativ 2 luni de zile plec din tara si noua meserie nu imi va permite sa intretin afaceri online. Nu voi avea acces la internet, astfel, practic nu ma voi putea ocupa de siteuri. In cele ce urmeaza voi vinde toate proiectele mele online. Nu doresc sa ma imbogatesc din aceste vanzari, ci sa recuperez pe cat posibil investitiile.
Pentru detalii suplimentare rog sa ma contactati pe privat. Ofer detalii doar persoanelor interesate de cumpararea siteului. Multumesc de intelegere!

Răspunde cu citat