Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Vand site desene animate

lawrians este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    264
    Putere Rep
    30

Implicit

Consider ca ar fi fost corect sa spui ca site-ul este o clona pentru desenele-copilariei,net. Eu de exemplu eram interesat de cumparare! Daca faceam o oferta, cadeam de acord si dupa aia descopeream desenele-copilariei, consideram ca am luat teapa cu site-ul tau !!!
    Am un blog cu Amenajari Interioare

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Exact, asta e ideea. Voi omitati detalii critice, pe care orice cumparator ar fi vrut sa le stie. Bineinteles ca le-ai omis cu un scop, pentru a obtine un pret mai mare. Si nu zice ca nu, ca e abureala.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

Ai dreptate Cristi, ideea e urmatoarea cazurie ce intra in categoria " tzepe ", parerea mea este ca ar trebui penalizati useri chiar pana la restrictia market!
    .

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

Paule eu sunt din 2005 pe forumul asta, daca ma ocupam cu tzepe zburam demult de aici. N-ai tu zile pe forum pentru cate persoane am ajutat eu aici.

Pe astia de comentati degeaba va contrazice logica sau nu sunteti capabili sa intelegeti un lucru.
    Eu n-am contestat niciodata ce este site-ul, asa l-am cumparat si eu si nici nu stiam EU daca mai exista alte copi, oricum asa cum am spus mi se pare irelevant daca sunt pt ca nu e site de poezii. E treaba voastra ca si cumparatori sa verificati marfa, nu a mea. Eu l-am cumparat i-am facut cateva modificari, iar acum n-am timp sa mai lucrez la el deci il vand. Cine e interesat sa-l cumpere, il cumpara asa cum este si ofera bani pentru ce este! Poate sa faca o oferta si de 2 euro, nu sunt obligat s-o accept cum nimeni e obligat sa ofere mai mult decat crede.

Inca odata, eu n-am cerut niciun ban! Site-ul e interesant pentru cei care vad un avantaj in vechimea domeniului ( 5 ani ) , pentru cei care sunt in stare sa-si puna amprenta pe o baza de date bogata si pentru cei care vad in cei 200 de vizitatori pe zi, oameni nu extraterestrii. In fine, consider ca mi s-au incalcat destule drepturi si mi s-au adus suficiente injurii nefondate ca sa-l mai vand cuiva de aici.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

E asa greu de acceptat ca e un site clona? Maine-poimaine o sa apara pe-aici topicuri cu clone fiverr la vanzare pe 5$.

Ok, sa zicem ca nu stiai ca e copiat. Dupa ce ti s-au pus pe tava dovezi in care se arata ca siteul este o clona ieftina si nimic nu e unic, tu ai continuat cu parerile tale, de parca noi am fi idiotii si tu ai vinde ceva extraordinar. Nu. Suntem pe o comunitate unde calitatea conteaza si eu sunt de parere ca astfel de topicuri NU ADUC CALITATE pe seopedia. Daca nu postam eu, altii care nu erau la curent cu nisa asta poate plateau sume mult mai mari pe acest site decat merita. Da, in spatele siteului este munca, dar nu a ta, ci a lui Gudrulea. Clonele nu merita bani.

p.s. Mersi celor care mi-au dat negativ(inclusiv Cata), va urez pe seopedia sa vedeti numai vanzari de scripturi copiate si website-uri clonate cu continut 100% copiat, gen annitu.ro de zilele trecute.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

Cristi ai tot dreptul sa-ti spui opinia, dar nu ai dreptul sa judeci oameni. Pentru ultima ti-am dat negativ...

Eu am continuat o idee logica, nu am contestat dovezile tale. Eu personal am schimbat structura categoriilor, paginarea, titlurile, pagina de vizualizare a desenelor + alte configurari. Intentia era sa-l dau mai departe cuiva care sa continue asta, sa scoata si sa adauge desene, sa imbunatateasca designul, sa lucreze la partea de text a site-ului etc. Nu sa-l dau cuiva care sa-l puna in raft sau sa faca speculatii cu el.

Alt lucru pe care nu-l vezi e ca eu n-am cerut o suma de bani, eu am lasat oamenii sa ofere cat considera ei. Pe langa site-ul fizic mai e si un domeniu, lui i-ai scos valoarea din start cand ai spus ca valoreaza ZERO lei. In viata poti sa dai un sfat oamenilor, dar nu le poti impune ceva.

Eu nu-mi patez demnitatea si onoarea pacalind pe cineva!

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Cata. Vezi Post
    Paule eu sunt din 2005 pe forumul asta, daca ma ocupam cu tzepe zburam demult de aici. N-ai tu zile pe forum pentru cate persoane am ajutat eu aici.
    Iarta-ma ca mi-am bagat nasul unde nu trebuia, spor cu vanzarea .....

Sunt curios daca cumpara un membru site`ul si dupaceea sa afle ca e copiat, care erau urmarile.
    .

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Citat Postat în original de Cata. Vezi Post
    Eu nu-mi patez demnitatea si onoarea pacalind pe cineva!
    Anul trecut am cumparat reclama pe siteul respectiv, ai rulat-o cateva zile dupa care pa. Logic, nu mai raspundeai la mesaje. S-a mai plans cineva de practici de gen.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Anul trecut am cumparat reclama pe siteul respectiv, ai rulat-o cateva zile dupa care pa. Logic, nu mai raspundeai la mesaje. S-a mai plans cineva de practici de gen.
    Kidu, mi se pare ca te-ai lasat indus in eroare. Cata are site-ul deseneanimate.biz, site copiat dupa desenele-copilariei.net. El incearca sa vanda un site copiat dupa un altul de la care are accept, dar nu cred ca are treaba cu celalalt site.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu incercati sa-mi patati imaginea, ganditi inainte sa afirmati ceva. Bravo Dragos, tu ai observat bine!

Paul voi ati sarit ca ulii pe mine inainte ca defapt sa se intample ceva si m-ati facut tepar, mincinos, escroc in avans. Iar eu va spun ca urmarile daca cineva se pacalea cu mine erau sa primeasca banii inapoi!

In fine, NU mai vand site-ul!

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand desene-animate.net
    De voidcode în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st April 2012, 02:25
  2. vand site desene animate
    De Pancu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th June 2011, 23:50
  3. Vand site de desene animate
    De Vipe în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 5