Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 52

Subiect: Vand site www.annitu.ro

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    Atunci presupun ca topicul trebuie sa fie inchis.
    Sa fie inchis si sa ai anumite restrictii in a mai posta in astfel de sectiuni cel putin o perioada de timp. Ai gresit, trebuie sa platesti.

Raman la parerea ca ar trebui sa ia cel putin o sanctiune. Nu sa i se inchida pur si simplu topicul si sa ne prefacem ca nimic nu s-a intamplat. Fara suparare dar daca nu i se intampla nimic de ce nu ar face acelasi lucru si ceilalti?

Cred ca ar trebui sa aiba restrictii o perioada de timp in a mai posta in astfel de sectiuni.

De asemenea cred ca ar fi util o sectiune separata cu astfel de topicuri sau diferitele tepe pe care le dau unii pe forum, sa avem o evidenta cu persoanele care nu sunt de incredere. Posibil ca vreunul dintre noi sa nu stim ca o persoana de la care vrem sa achizitionam un domeniu/site etc a dat teapa altui membru si exemplele pot continua.

Sectiunea + restrictiile ii vor determina pe colegii nostri sa fie mai atenti si sa se gandeasca de 2 ori inainte sa vanda ceva pe forum.

Mihai Alexandru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    28

Implicit

Stai putin Luft ca nu am inteles. Ma acuzi de ce? de teapa? de tentativa de teapa?

E o diferenta intre a da teapa sau a vrea sa dai teapa si a omite anumite lucruri despre un site, precum faptul ca e banat adsense. Din cate vezi am postat imediat dupa ce un coleg de pe forum a spus ca e banat si am zis ca are dreptate.

Sanctiune pentru ce anume? Daca vrea sa-l cumpere cineva banat pe adsense, il poate cumpara. Nu inseamna ca asta este teapa.

Eu cred ca tu te-ai implicat in postul asta fara o intentie de a cumpara site-ul sau ceva de genul, ci pur si simplu sa acuzi fara vreo dovada.
    in progress...

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

1. @Isky: and you are?... Crezi ca respectivii colegi aveau nevoie de "indemnul" tau (la imperativ ) pentru a modera acest thread ?
    2. @Mihai :
    Comportamentul tip "unde sa trimit banii?" este, sincer, infantil.
    Mie mi-ar fi rusine sa imi permit sa gandesc macar, in felul asta fata de un coleg mult mai mare si mai exeprimentat. Tie cum iti este ?
    and
    Dan - arata-mi si mie cate tepe am dat pe forumul seopedia din Iulie anul trecut si pana astazi.
    E nevoie de exemple ? Nu stiu daca se cheama 'teapa' sau 'lipsa de seriozitate' dar .. ..
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de EHR Vezi Post
    1. @Isky: and you are?... Crezi ca respectivii colegi aveau nevoie de "indemnul" tau (la imperativ ) pentru a modera acest thread ?
    2. @Mihai : Mie mi-ar fi rusine sa imi permit sa gandesc macar, in felul asta fata de un coleg mult mai mare si mai exeprimentat. Tie cum iti este ?
    and

E nevoie de exemple ? Nu stiu daca se cheama 'teapa' sau 'lipsa de seriozitate' dar .. ..
    Draga EHR, spune-mi parerea ta despre acea expresie.
    in progress...

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Luft, ai baut spirt? Who are you? Restrictii/sanctiuni? Ar trebui sanctionat un sfert din Seopedia atunci. Nu iau apararea lui Mihai, dar tepe nu a dat niciodata din cate stiu eu. Legat de "postez pentru un prieten", imi pare rau, niciodata nu am fost de acord cu asta .

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@Mihai - oricat ti-ai dori sa ai dreptate, nu ai.
    In momentul in care faci niste afirmatii, trebuie sa ti le asumi.
    "Pare mai convenabil coozila." - asta e o minciuna pe care ai spus-o tu.
    venit aproximativ in ultima jumate de an: 5000 ron. adsense + linkuri, bannere, advertoriale. - asta e o alta treaba pe care o sustii si nu este adevarata. (in caz ca te intrebi de ce - banii din adsense nu exista, nici macar ca potential, ce sa mai vorbim de bani incasati).
    arata-mi si mie cate tepe am dat pe forumul seopedia - nu am afirmat ca ai dat tepe.
    fiti siguri pe voi inainte de a posta asemenea magarii. - nu am postat magarii, afirmatia ta este jignitoare
    Daca cineva este interesat de site cu siguranta va sari peste treaba cu "cred ca e teapa" - pai tocmai asta era discutia, despre cine e si nu e interesat. Spre surprinderea ta, majoritatea care au comentat aici CUMPARA SITE-URI si sunt interesati. Ai idee cum se numeste cand inchei o tranzactie in baza unor date false pe care le prezinti despre produs/serviciu?

Daca citesti in regulament o sa afli ca ceea ce postezi TU este in totalitate responsabilitatea TA, nu a celui care ti-a furnizat informatia.

Tot ce trebuia sa faci era sa recunosti ca ai gresit si sa iti ceri scuze celorlalti.
    Faptul ca tii cu dintii de faptul ca "nu esti vinovat" te incrimineaza si mai mult.
    Bye
    Trust, but verify.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Alexandru Vezi Post
    Draga EHR, spune-mi parerea ta despre acea expresie.
    Sigur Mihai, iti spun pararea mea :
    Infantil = Care este caracteristic pentru copii (în ceea ce privește nivelul intelectual și afectiv); propriu copiilor; copilăresc; pueril.
    Daca tu la 16 ani, poti considera ca Dan este 'infantil', permite-mi sa ma indoiesc de 'latimea' vocabularului tau, sau ca nu ai fi inept.
    Pentru punctul [2] nu cred ca are rost sa discutam, nu ?
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Observ ca userii mai mici nu se lasa pana nu-si primesc dusul rece pe Seopedia, unul cate unul, parca ati sta la coada.
    Mihai, site-ul nu e al tau si in concluzie nu ai cum sa-l vinzi, restul e tacere!
    Inca odata am rugamintea de a interzice pe forum postarile de tipul "vand pentru un prieten".
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

buttadeus este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    8th April 2011
    Locaţie
    Focsani
    Posturi
    64
    Putere Rep
    28

Implicit

Din discutia postata cu cea careia ii apartine site-ul rezulta ca ati vorbit in aceeasi discutie despre banarea adsense si despre statisticile coozila. Bineinteles, ai postat statisticile coozila si nu ai spus nimic despre banare. Cu alte cuvinte, stiai de banare cand ai cerut statisticile. Chiar crezi ca e nevoie sa insisti?
    E cineva pe aici care insista ca a avut un smartphone in teste inainte ca acesta sa apara pe piata. Intreaba-l unde l-a dus insistenta!

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    11th July 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    30
    Posturi
    456
    Putere Rep
    28

Implicit

Dan, dar mi-am asumat raspunderea pentru greselile facute cand am deschis topicul. Nu am spus ca nu e vina mea. Ce vreau sa dovedesc este ca nu este vorba de teapa. Ca a omis niste lucruri importante? da, asa este, dar este prea departe de a fi numita teapa.

EHR - ai inteles prost. Eu nu l-am facut pe Dan infantil, m-am referit strict la replica sa.

Buttadeus - iti pot dovedi ca nu am stiut ca este banat cand am cerut statisticile coozila.
    in progress...

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site!
    De robciucioan în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th January 2012, 09:53
  2. vand site angajat.ro domeniu + site
    De adisteff2005 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th October 2010, 21:55
  3. Vand link site wide pe site pr4
    De deadworldisee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2