Daca iti pui cont de adsense produce intre 1-2 euro pe zi .
Pretul de vanzare a domeniului cu tot cu continut e de 1000 de euro .
Fara off-topicuri,multam anticipat.
Daca iti pui cont de adsense produce intre 1-2 euro pe zi .
Pretul de vanzare a domeniului cu tot cu continut e de 1000 de euro .
Fara off-topicuri,multam anticipat.
De ce nu se vad reclamele adsense desi ai codul reclamelor pe site? (se vad cu view-source)? A fost banat din cauza abuzurilor de aici? Pareri PRO si CONTRA
A fost banat doar contul de adsense dar nu al site-ului. Fara off-topic,multam.
Jocurile "ca la aparate" sunt jocuri de noroc si au interzis de TOS-ul Google AdSense, asta in cazul in care nu stiai!Deci, in cazul in care vei pune pentru ceva mi mult timp reclamele lor si vor observa continutul site-ului, te vor bana automat! Asta e certitudine, nu offtopic!
Succes la vanzare oricum! Si incearca monetizarea cu ceva legal pe nisa ta, nu cu Google AdSense! Succes!![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Te adresezi membrilor de pe Seopedia cu " no off topic ", deoarece stii ca ai ceva de ascuns,totusi atat sky si restu iti pun ca ceea ce vinzi nu e ceea cu ce primim.
Fiecare are scopul de a vinde si de avea incasari cat mai mari, dar nu cred ca ai gasit locul potrivit unde sa spui ca site-ul este acceptat de TOS-ul Google AdSense. Bafta la vanzare.
" din fericire pentru noi nu a fost contul banat si inca scoatem de la guugle bani , asa ca toate bune ."
Vad ca lumea se fereste sa ti-o spuna direct asa ca ma sacrific eu: Amice, cu prosteala din asta sa te duci la coltul blocului si nu aici pe forum, toata lumea stie ca site-ul tau nu valoreaza in momentul de fata mai mult de 100-150 de euro (bine din punctul meu de vedere e 0 ca nu ma pasioneaza astfel de site-uri), dar tu vii si ne iei peste picior, ne tratezi cu superioritate insa vrei sa faci afaceri cu noi, adica mai pe romaneste, vrei sa ne prostesti ca nu e asa ca defapt e pe dincolo. Toata lumea ti-a spus in topic-ul asta ca o sa ai site-ul banat, dar tu nu si nu. Acum ca ti l-au banat, gata, la vanzare si nu cu orice suma ci 1.000 de euro, poate, poate pica un fraier, ah? Ei bine, aici pe seopedia nu prea exista persoane de genul asta, bineinteles in afara ta pentru ca ai crezut ca iti va merge smecheria la nesfarsit.
Si acum ca sa nu fiu total offtopic, ti-as sugera sa lasi pretul mai jos si sa iti schimbi atitudinea pentru ca nu o sa rezisti mult pe forum in modul acesta.
Numai bine!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
lol.
Legat de comentariile legate de adsense, dupa cum puteti vedea aici : Poker ca la aparate 2, American poker 2 Jocuri gratuite Poker-ca-la-aparate.ro asta este printre cele mai mari site-uri de poker de la noi ( este pe 6 acum la poker online , dar era si mai sus), nu mai are contul de trafic pus pe site dar avea parca 30-40mii pe zi .Asa ca oricat de poker ar fii a facut o CARUTA de bani din adsense si afiliere poker cu un site asa cum il vedeti si voi .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)