negosio.ro - 2+ ani vechime
ocazionale.ro - 3+ ani vechime ; 5000+ useri inregistrati + 9000 anunturi active
jocurigratisonline.ro - 3+ ani vechime
Pret pentru toate: 1400 euro
Mai multe detalii pe PM. Rog seriozitate
negosio.ro - 2+ ani vechime
ocazionale.ro - 3+ ani vechime ; 5000+ useri inregistrati + 9000 anunturi active
jocurigratisonline.ro - 3+ ani vechime
Pret pentru toate: 1400 euro
Mai multe detalii pe PM. Rog seriozitate
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
Offtopic : Te rog sa scoti textul de aici Bancuri - Culegere de bancuri pe addsite.ro , preluat de pe Bancuri Tari | Bancuri Tari , sau sa adaugi sursa. Multumesc !
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Pai ultimele doua, dupa trafic nu fac mai mult de 5 euro impreuna. Ce trafic ai pe primul?
Caut cu jingle.ro.
Conteaza traficul la un site? sau domeniul si scriptul care se afla pe el? toata lumea ar vrea sa cumpere cu 100e site care face 200e/luna..... va rog doar cei care stiu ce inseamna un script cu potential sa-si dea cu parerea, restu va rog sa va vedeti de wp si blogurile voastre.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am vandut acel site, te rog sa contactezi persoana care il detine acum, gasesti pe site adresa de email.
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
nu au trafic pentru ca nu sa ocupat nimeni de ele, incepand de luni o sa incep sa ma ocup de ele si o postez detaliile despre trafic, incasari...etc
in functie de cum vor creste pretul nu va ramane acelasi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)