Doresc sa cumpar site legal orice nisa, cu un minim 1000 vizitatori reali. Dispun de un buget de 100 eur. Multumesc
Doresc sa cumpar site legal orice nisa, cu un minim 1000 vizitatori reali. Dispun de un buget de 100 eur. Multumesc
Ultima modificare făcută de Balazs Adi; 19th March 2011 la 00:37.
Nu vreau sa par rautacios, dar pentru un site cu 1000+ vizitatori ar cam trebui sa iti revizuiesti bugetul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
clar....prea putin...
El s-a referit la 1000 vizitatori pe luna probabil.![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
un domeniu.ro e aproape 50$. Nimeni nu-ti vinde la 100$ un site cu 1.000 de vizitatori/zi!
poate vrea doar .infolasa-l in pace, daca aveti o oferta, dati un pm, daca nu.. next.
i-as da eu 200 euro sa-mi aduca site-ul la 1000 vizitator, poate asa vede si el ce inseamna sa ajungi la astfel de rezultate
Web design este jobul de baza. Anunturi gratuite online este site-ul pe care incerc sa-l administrez
Un site de 1000uv/luna iti poate aduce 100$ intr-o luna chiar si pe nisele obscure (manele, id-uri, filme online, etc.). Asa ca, daca nu mai pui un zero, o sa cumperi cel mult un site banat in retelele de publicitate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)