Infara faptului ca ai incercat sa ma prostesti cu acel zis script. Mai vii aici sa arunci astfel de vulgaritati. Sa-ti fie rusine.
Infara faptului ca ai incercat sa ma prostesti cu acel zis script. Mai vii aici sa arunci astfel de vulgaritati. Sa-ti fie rusine.
Daca eu am incercat sa te prostesc! vom afla de la politie!
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Romanu' tot roman e...
vom afla curand!
hai sa incepem sa punem dovezi! vrei?
Ultima modificare făcută de Lupanu; 4th January 2011 la 23:36.
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
@Gin ! S-a discutat si pe mail!
Ce se discute pe mail inteligentule faptul ca iti dai script-ul + baza date si apoi te loveste realitate si iti dai seama ce ai facut. Iar mie nu mi-au placut lucru facut aiura si fara sens. Prinzi omul care nu are cunostinte web si incerci sa-l pacalesti.
Ultima modificare făcută de AntonCostel; 5th January 2011 la 14:38.
Adevarul este ca esti putin cam ingust la minte daca ai facut asa ceva... ce sa mai vorbim aiurea. Mult succes pe viitor, invata din greseli, parerea mea.
Asa informativ ... cine pe cine a tepuit si cu ce ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Lupanu, are pretentia sa vina o panarama de script, incompleta pe 11 mil lei vechi ...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)