Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Caut colaborator pentru un site cu aproximativ 1000/unici/zi

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    bine spus zic si io nu dau cu paru pentru ca afirmatia asta "Sincer, cu o zi de munca si FARA aia 10$, 90% din userii de aici te vor depasi". nu stiu si nici nu cred ca exista asa ceva , vb din sf cum sa faci intr-o zi un site care sa ii vina aproximativ 1000/unici/zi reali din google nu abureli si etc ...asta e interesat tare pai daca e asa , muncesti cateva luni si castigi de nu sti sa numeri
    Exact cu asta se ocupa anumiti indivizi pe aici. Si alti indivizi tot de aici ii urasc pentru ca ii numesc "spammeri" ))
    Acum serios, nu vorbesc prostii, intreaba-i si pe altii. Daca gasesti o cautare la moda ai vizite ca la balamuc. Dar.. sunt IRELEVANTE. Nu cred ca vrei sa iti imaginezi ce trafic am eu dupa cautarea "cheryl cole". Dar daca nu da nimeni click pe reclame ce fac? Imi irosesc pana si ziua aia de am investit-o.
    Alt exemplu: 50.000 vizite intr-o singura zi pentru o cautare din google trends. Vine, pleaca, iei ceva maruntis si mergi mai departe.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de LuKian Vezi Post
    ]in ultimul timp .. se fac mii-le de unici asa cum bati din palme poc poc ) ... se fim seriosi ..
    Pai cam asa e. Secretul nu e in miile de vizitatori, e in convertirea lor in bani.
    Daca am 10 pe zi si toti aia cumpara de la mine, sunt mai valorosi decat aia 1000 ai tai care dau click-uri de 1$
    In fine, deviem de la subiect.
    Ti-am zis parerea mea, cauta colaboratori din aceeasi nisa si mai scade din pretentii.
    Daca tie ti-a luat o saptamana asta nu inseamna ca mie imi ia tot atat.
    Trust, but verify.

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Partea nasoala e ca tu cauti un om care sa stie de toate si daca ala se apuca sa faca ce faci tu si inca mai eficient pe domeniul lui si situl lui el castiga 100%.Daca lui i se va parea cu potential proiectul tau, il va face singur de la 0 si va lua el tot profitul.
    Tu vii cu ceva ce e usor de realizat dpdv al muncii efectuate de tine si asta nu te face "sef" in proiect.

HINT: Apuca-te si hosteaza la tine serialele, fa un player P2P in flash ca nu e greu si scapa de trilulilu si de traficul pe care il trimiti.Eu de origine sunt programator,ti-am dat un sfat,nu ma lua in calcul cu chestia asta.....

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Site-urile cu seriale nu merita sa le dezvolti, pentru ca nu aduc beneficii, si pentru ca durata lor de viata depinde de durata de viata a serialului, sa terminat serialul sa terminat si site-ul. Exceptie fac serialele care au difuzare intenrationala la multe televiziuni pe perioade lungi de timp, dar aici trebuie site in engleza.
    De ce as munci la site-ul tau, eu facnd toata munca si sa iti dau tie 50%, si oricand dupa ce ti-am crescut siteul imi poti da un sut in fund si sa spui ca nu te mai intereseaza colaborarea si tot profitul sa ramana al tau, cand as putea sa imi fac singur un site pe acelasi profil, si as lua eu din prima toti banii, nu as risca sa fiu dat afara. Dar nu ma apuc de asa ceva pentru ca consider pierdere de timp.

Munca la un astfel de site pe o luna de zile mi-ar aduce un profit de maxim 50$, un profesionist in SEO si programre nu munceste o luna nici pentru 500$ dar pentru 50$ ipotetici nici nu se pune problema. Si asta nu cred ca o spun doar in numele meu ci si la altii care sunt profesionisti si scriu pe acest forum.

Si de ce sa muncesc la ceva care maine poate disparea cum sa spus mai sus, o sesizare la google pentru ca ia materiale ilegale pe site poate sa transforme site-ul in nimic. De asemenea si o scrisoare a protv la trilulilu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    De asemenea si o scrisoare a protv la trilulilu
    Sau de un telefon. Dar cred ca e nevoie sa le dea numai bip.. si stie trilulilu ce are de facut
    Trust, but verify.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th May 2009, 15:01
  2. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 28th August 2008, 10:24
  3. Caut colaborator
    De eamc în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th August 2008, 16:46
  4. Caut colaborator pentru SEO (www.vamist.com)...
    De stefan în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 23rd July 2007, 13:04
  5. Caut colaborator SEO
    De elka în forumul Servicii web / Jobs
    Ultimul Post: 17th March 2007, 16:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii