Site-urile cu seriale nu merita sa le dezvolti, pentru ca nu aduc beneficii, si pentru ca durata lor de viata depinde de durata de viata a serialului, sa terminat serialul sa terminat si site-ul. Exceptie fac serialele care au difuzare intenrationala la multe televiziuni pe perioade lungi de timp, dar aici trebuie site in engleza.
De ce as munci la site-ul tau, eu facnd toata munca si sa iti dau tie 50%, si oricand dupa ce ti-am crescut siteul imi poti da un sut in fund si sa spui ca nu te mai intereseaza colaborarea si tot profitul sa ramana al tau, cand as putea sa imi fac singur un site pe acelasi profil, si as lua eu din prima toti banii, nu as risca sa fiu dat afara. Dar nu ma apuc de asa ceva pentru ca consider pierdere de timp.
Munca la un astfel de site pe o luna de zile mi-ar aduce un profit de maxim 50$, un profesionist in SEO si programre nu munceste o luna nici pentru 500$ dar pentru 50$ ipotetici nici nu se pune problema. Si asta nu cred ca o spun doar in numele meu ci si la altii care sunt profesionisti si scriu pe acest forum.
Si de ce sa muncesc la ceva care maine poate disparea cum sa spus mai sus, o sesizare la google pentru ca ia materiale ilegale pe site poate sa transforme site-ul in nimic. De asemenea si o scrisoare a protv la trilulilu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama