deci caut parteneriat pentru a ridica acest trafic si a se ocupa de site dupa cum am zis "io nu am timp de nimic iar site-ul are potential"
Am discutat cu cineva care chiar se pricepe si a spus in felul urmator:
"Desi in februarie se termina serialul, se va cauta in continuare. In serps deja detine pozitii fruntase, mai trebuie ridicat putin pe unele cuvinte. Ca sa creasca traficul trebuie adusi cat mai multi fani din retele sociale si indemnati cumva sa se inscrie la feedul saptamanal. Dupa fiecare serial postat va trebui trimis un feed de atentionare ca sa amintesti userilor sa revina.
Eu estimez ca prin ceva munca poate ajunge la 15-20 mii views zilnic, maximum. Acest trafic ar putea fi monetizat destul de usor, cu putina ambitie si cunoastere."
aici e vb de cresterea traficul prin mai multe posbilitati nu doar google , daca intelegi ce vrea-u sa spun , e un serial care place la public si sunt multii si din tara si din afara care il urmaresc ,
Dan, io am pus adsense de putin timp pe el . nu am timp de nimic, nu am stat sa caut cele mai benefice poziti etc etc .. si face in jur de 1 euro/zi .. , ori cum totul va fii transparent , castigul va fii impartit in mod egal.
Iar cu treaba care te face sa razi nu stiu ce te amuza asa de tare ? simplu caut un colaborator care sa se ocupe de site sa aibe cunostinte necesare sa aduca banefici site-ului iar io pun la bataie , domeniu-ul , host-ul , traificul si tot ce e acum , iar "colaboratorul" se ocupa de restul pentru a scoate bani din asta ca despre asta vorbim. Totul profitul se imparte 50% - 50% la fel si bani promoveniti in viitor, eventual din vanzare site-ului daca se va intampla acest lucru. mentionez tot ca sa nu te mai fac sa razi .. scuze ..
p.s chiar vb serios si nam chef de "oameni importanti" care le sar singuri bani in plasa. daca va intereseaza bine daca nu lasati pe altu ..!
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!