GeorgeGin, esti foarte naiv daca aduci in discutie chiar si sub forma de comparatii sume de 5000, 20.000 sau 50.000 euro.
De obicei atunci cand se cumpara un lucru se pune problema de amortizare a investitiei. La cei 300 unici/zi ai siteului tau, probabil ca o investitie de 1000 euro s-ar amortiza in vreo 10 ani de zile. Crezi ca are rost sa mai spunem ca un asftel de site fara editori este egal cu 0? Deci practic dupa preluarea siteului, 100% ca editorii nu vor mai lucra pe degeaba si vor pleca ori vor avea niste pretentii financiare ce vor multiplica de multe ori investitia initiala. Deci dupa ce siteul va fi preluat, e ca si cum ai pleca de la 0.
Trebuie sa fii putin mai realist. Si-apoi siteurile ce s-au vandut pe sume mari, gandeste-te ca poate si domeniile erau interesante. Highsound.ro nu valoreaza foarte mult, poti oricand lua un domeniu ca truesound.ro sau veryhighsound.ro (luati-o ca o gluma) care sunt libere si in 2 luni sa aduci pe ele 300 unici/zi. Ia zi, ar fi corect din partea mea sa cer 1000 euro pe un astfel de site?
Eu unul iti doresc sa vinzi blogul cu 30.000 euro.

) care sunt libere si in 2 luni sa aduci pe ele 300 unici/zi. Ia zi, ar fi corect din partea mea sa cer 1000 euro pe un astfel de site?
Răspunde cu citat
. In primul an, blogul asta nu a aparut in niciun motor de cautare. Traficul din google este bun daca profiti de el rapid pentru ca dispare. Traficul de calitate este construit in timp...si nu in 2-3 luni, asa cum zici tu.