Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 32

Subiect: Vand blog de muzica: highsound.ro

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

GeorgeGin, esti foarte naiv daca aduci in discutie chiar si sub forma de comparatii sume de 5000, 20.000 sau 50.000 euro.
    De obicei atunci cand se cumpara un lucru se pune problema de amortizare a investitiei. La cei 300 unici/zi ai siteului tau, probabil ca o investitie de 1000 euro s-ar amortiza in vreo 10 ani de zile. Crezi ca are rost sa mai spunem ca un asftel de site fara editori este egal cu 0? Deci practic dupa preluarea siteului, 100% ca editorii nu vor mai lucra pe degeaba si vor pleca ori vor avea niste pretentii financiare ce vor multiplica de multe ori investitia initiala. Deci dupa ce siteul va fi preluat, e ca si cum ai pleca de la 0.

Trebuie sa fii putin mai realist. Si-apoi siteurile ce s-au vandut pe sume mari, gandeste-te ca poate si domeniile erau interesante. Highsound.ro nu valoreaza foarte mult, poti oricand lua un domeniu ca truesound.ro sau veryhighsound.ro (luati-o ca o gluma ) care sunt libere si in 2 luni sa aduci pe ele 300 unici/zi. Ia zi, ar fi corect din partea mea sa cer 1000 euro pe un astfel de site?

Eu unul iti doresc sa vinzi blogul cu 30.000 euro.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 19th November 2010 la 19:54.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

George Ginghina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    823
    Putere Rep
    34

Implicit

Multumesc tuturor de sugestii.
    Sa revenim la vanzare acum.

IceBlast este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Ma bag si eu. George a gresit ca a venit aici cu anuntul. Voi, astia care comentati, nu aveti nicio treaba cu ceea ce inseamna investitie. Normal ca nu vei amortiza investitia de 1000 Euro (numai pretul site-ului) daca vinzi linkuri cu 3 euro pe luna. Voi sunteti genul de oameni care construiti site-uri de genul statusuri pe mess si alte astfel de nebunii, nu sunteti antreprenori.

Cei care sunt cu adevarat interesati de un astfel de blog, ii apreciaza valoarea din simplul fapt ca blogul a fost construit "prin forte proprii". Nu sunt articole copiate, nu s-a facut spam, nici SEO spam. Traficul este curat si te poti baza pe el. Iar in momentul in care esti de acord sa platesti 1000 Euro, trebuie sa stii de ce dai banii astia. Trebuie sa ai un plan de afaceri, trebuie sa construiesti o echipa (pe care sa o platesti, nimeni nu-ti face lucruri moca). Si, poate cel mai important, trebuie sa stii ca suma asta este o nimica toata fata de cati bani vei baga dupa tranzactie. Cand o sa aveti o astfel de gandire, atunci veniti si comentati.

Cifrele pe care George le-a dat ca exemplu sunt foarte reale. Dar important este sa stiti ca oamenii care au dat acele cifre sunt oameni care au investit o gramada in blogurile cumparate pe langa suma cu care le-au cumparat. Ei sunt antreprenori, ei stiu sa faca afaceri. Voi nu stiti, punct.

Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar cam asta-i adevarul.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Daca cineva are de gand sa bage bani, il face de la 0. Ajunge cu usurinta la aceleasi performante cu blogul lui George in ~3 luni, cu investitie. Sau chiar mai putin. Si acei 1000 euro ii baga in promovare si va ajunge la rezultate MULT MAI BUNE.

Daca un proiect e construit prin forte proprii, nu inseamna ca merita 1000 euro sau mai mult. Daca ai de gand sa cumperi un website, nu il cumperi ca sa investesti tu bani pentru a scoate profit. Il cumperi daca esti sigur ca poti genera si ceva profit sa amortizezi investitia intr-un timp cat de cat ok.

Nu am niciun site gen ,,statusuri messenger" si cred ca esti mic copil pe langa multi de aici de pe seopedia ca sa incepi prin asa acuzatii. Nu cred ca nosfer are vreun site de statusuri de mess cu care vinde linkuri cu 3 euro pe luna.

Bafta,
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

1. Nu am acuzat pe nimeni direct, doar faceam o comparatie. Ideea era ca nu poti scoate o investitie de 1000 euro vanzand linkuri.
    2. Nu am zis nici ca highsound face atatia bani. Am zis doar ca este posibil.

Ce trebuia sa intelegeti din ce am zis, este faptul ca va bagati in seama fara sa stiti ce si cum. Ca sa iti faci idee ce antreprenor esti tu, uita-te in semnatura ta. Astfel de site-uri nu iti aduc profit pe termen lung.

Ca sa revin la highsound si sa fac o paralela cu monden.info, care a fost vandut pe o suma uriasa:
    highsound nu o sa primeasca banii astia pentru ca, chiar daca are continut misto si original, nu are contacte. Monden.info avea o gramada de colaborari cu artisti si case de discuri inainte sa fie vandut.
    Una e sa investesti niste bani in continut pe care il poti face foarte usor, si alta e sa alergi ca descreieratul dupa colaborari care iti aduc continut uneori exclusiv si pentru o perioada lunga.

Repet: highsound, dupa parerea mea, nu merita banii pe care i-a cerut. Dar voi comentati aiurea pentru ca nu vedeti cum ar putea fi dezvoltat un astfel de site. Pentru voi traficul bun este venit din google pe anumite cuvinte cheie....si gata. Ca sa nu te iei iar de mine, mai uita-te o data in semnatura ta. Pe blogurile mari din Romania se invart bani multi de tot in publicitate. Sunt campanii LG, BCR, Microsoft etc. Bani care ajung pe site-uri de genul highsound (daca, bineinteles, este dezvoltat asa cum trebuie), nu pe site-uri de genul felicitari de craciun si statusuri pe mess. Potential de monetizare este.

PS: ca sa-ti mai zic de google si de monden (tot dau exemplul blogul asta pentru ca este unul bun . In primul an, blogul asta nu a aparut in niciun motor de cautare. Traficul din google este bun daca profiti de el rapid pentru ca dispare. Traficul de calitate este construit in timp...si nu in 2-3 luni, asa cum zici tu.

George Ginghina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    32
    Posturi
    823
    Putere Rep
    34

Implicit

FinalDestiny:

Este vorba de mai mult decat cele 3 luni aici. highsound este deja un site cu notorietate, care aduna stiri exclusive absolut fara efort. Eu iti garantez ca daca in 3 luni faci acest lucru, ca site aflat la inceput, nu iti da nimeni nimic! Nu ai relatii, nu ai parteneriate cu case de discuri si agentii de management si booking nu ai nimic: doar articole, iar astea nu te vor ajuta prea mult.

highsound este pus la punct din toate aceste puncte de vedere. highsound are parteneriate cu cele mai mari case de discuri si cu cele mai mari agentii de booking din Romania (cum am spus mai sus, redactorii mei cauta prea putin stiri, ci majoritatea le primesc pe mail). highsound este un nume aflat pe buzele oricarui artist roman de care s-a auzit cel putin la radio. Vreau sa iti spun ca vara trecuta, in Mamaia, m-am intalnit cu baietii de la Sunrise Inc. in Cafe del Mar. I-am abordat, pentru a le lua un interviu. Cum iti explici ca atat ei, cat si managerul lor, Madalina Nicolai, stiau ce este highsound si cu ce se ocupa. Stiau cine sunt, si cu ce ma ocup? Ba chiar mai mult, afirmau ca sunt cititori relativ fideli?

Eu iti garantez ca nu vei face asta in 3 luni. Eu iti garantez ca cei 1000 euro investiti la inceput, sunt o nimica toata pe langa ce va urma. Dar si banii pe care ii vei scoate dupa vor fi pe masura. Cum a spus si IceBlast (caruia chiar tin sa ii multumesc pentru cuvintele frumoase adresate mai sus) multi altii care mi-au trimis PM pe aceasta tema, highsound face mai mult de 1000 de euro!

Voi nu priviti lucrurile in perspectiva, si in adevarata lor amploare. Eu nu am nici timpul, nici cheful necesar de a sta si a va explica la fiecare in parte, valoarea adevarata a highsoundului si cum am ajuns la aceste performante. Si sa-ti mai spun o chestie: am vazut o gramada de siteuri care vand trafic contra unor sume minuscule de bani (10$ - 40.000 unici). Crezi ca ar fi o investitie prea mare pentru mine? As avea peste 1500 unici/zi. Ar semnifica mai mult pentru tine, decat acesti 300+ cititori loiali, care revin zilnic?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Cand cumperi un produs te uiti sa si functioneze, nu doar sa arate bine. Cand cumperi o afacere te uiti sa fie si productiva, nu doar sa dea bine.
    Cat despre siteuri gen "statusuri de messenger" nu am avut si nici nu voi avea vreodata, iar la treaba cu linkurile nu inteleg aluzia... cumperi ?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Vârstă
    40
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

@edy - tocmai asta a spus George inca de cand a postat pe forum, vrea pe cineva care-i dispus sa investeasca si are spirit antreprenorial. Voi, restul, poate si eu cateodata, vrem sa cumparam un site pe 10 euro si sa facem 100 din adsense si gata, suntem multumiti.

Productiva este doar daca stii tu sa o faci asa. Si aici intervine si aluzia cu linkurile si site-urile de statusuri (asta e doar o idee care mi-a trecut prin cap, daca nu ma insel tu luasei mostenirea sau ceva asemanator, menit sa-ti aduca trafic numai din google). In momentul in care tu vezi o afacere daca ai un site de genul si vinzi un link cu 3 euro, niciodata nu o sa vezi potentialul unui site de genul highsound.

Ne putem certa mult si bine aici. Important este sa nu deranjam pe altii si sa venim cu argumente...logice, daca se poate.

Eu zic sa o lasam toti moale si sa lasam baiatul sa-si vanda blogul. Noi ne intoarcem la felicitari, ca vine craciunul acum.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu am zis nicaieri ca oferta mea este de 10 euro, dealtfel nici nu m-am pronuntat. Imi place siteul insa mi-as spus parerea, asa cum au facut si altii. M-am gandit ca poate isi va da seama si va mai scadea la pret, dar este dreptul lui sa tina pretul, nu e nimeni obligat sa il cumpere.

Nu am luat mostenirea, am intentionat in prima faza sa il iau de la cel care l-a creat insa a fost putin cam tarziu. Stiu ce vrei tu sa zici legat de linkuri, insa gandeste-te ca mostenirea.com este un site care aproape si-a atins potentialul maxim, nu se mai poate promova decat de catre cei de la tv promovand emisiunea si de proprietar in modul offline si pe retelele sociale. In schimb, un site de muzica are potential extrem de mare ca se adreseaza unei nise mai largi.

Asadar, mult succes la vanzare, George si scuze ca ti-am poluat topicul!
    Sper sa ai tu dreptate si sa fi gresit noi, asadar, sa il vinzi la pretul dorit.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Nici un moderator prin zona? Incalcarea noului regulament privind marketplace-ul. (Folosesc adesea butonul de "raport", insa nu stiu in ce masura isi face efectul pe termen scurt).
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand script de muzica gen mp3alese [design unic]
    De bAnDiTu în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th October 2010, 20:36
  2. vand versuri-muzica.com
    De catalinxpro în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st August 2008, 22:49
  3. Vand site muzica domeniu pe viata
    De doxxx în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3