stiu un site cu 10.000 unici pe zi care scoate peste 5.000 E/luna
stiu un site cu 10.000 unici pe zi care scoate peste 5.000 E/luna
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Omul a spus "genereaza" si nu este acelasi lucru cu "profit". Daca este vreun site de filme online privat care face incasari prin sms cred ca lucrurile sunt foarte naspa. Daca este vorba de vreun tracker la fel nu m-as baga.
Dar in principiu, calculat la rece fara alte detalii (care pot schimba dramatic situatia) investitia ar merita. Matematic vorbind in 2 ani si-ar recupera investitia si ar intra pe +. Oricum, nu cred in astfel de afaceri, ceva se intampla la mijloc, de obicei viitorul proprietar se poate alege cu alte bucurii pe cap. Eu am vorbit in cazul in care aia 6000 de Euro lunari sunt profit si nu doar incasari.
Toate drumurile duc la Targoviste
Ba este romanesc, si aici vorbesc de incasari, nu stiu profitul, depinde de cat de bine stii sa vinzi publicitatea, la astfel de sume nu te bazezi pe adsesne.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
aici se discuta discutii
sunt atat de multe variabile (nisa, model de business, gradul de awareness etc etc) , generalizarile nu prea isi au rostul
am mai spus-o si o repet: in 95% din cazuri site-urile de publishing sunt pierdere de timp, cele mai rentabile site-uri sunt cele care sunt folosite ca instrument de marketing pentru o afacere mainstream (offline).
exemple din portofoliul meu (nu sunt site-urile mele, eu ma ocup de development, optimizare, ussability, etc) :
- site cu 250 unici pe zi - incasari de la surferii care devin clientii: 100k euro pe luna , profit net ~ 30k euro
- retea de site-uri cu 100k unici pe zi - profit net ~ 250k euro / luna
Ultima modificare făcută de Mar; 26th October 2010 la 21:08.
Conform SATI, trilulilu crocodiul a avut in 27 octombrie 194.439 vizitatori, deci se apropie de 200.000 la zi. Intrebare: in conditiile in care trilulilu plateste niste servere destul de scumpe... cam cati bani credeti ca scot ei / luna?![]()
Ultima modificare făcută de crash; 29th October 2010 la 00:40.
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)