Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Un blog generalist InCuvinte

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit Un blog generalist InCuvinte

Recent am inceput un proiect la care am visat de mult, insa in perioada asta din pacate nu mai am timp de net nici macar o ora pe zi, fata de 15 cat stateam altadata.

Este vorba despre http://incuvinte.ro , un blog generalist cu vechime de aproximativ 2 luni. M-am ocupat si am tras de el de la inceput , acum la pr update deja a luat un PR3 frumusel, real, pe index si PR1 si Pr2 la multe pagini , taguri si categorii, ceea ce dovedeste ca blogul este lucrat ci nu e facut in sila.

Domeniul ... vreau eu sa-l numesc premium, are totusi un sens si a fost gandit destul de bine, am vrut sa fie ca un motto, in sensul ca "Punem totul in cuvinte". Din lipsa de timp insa nu am mai putut sa pun decat o mica parte din gandurile mele in cuvinte si sunt nevoit sa renunt la proiect, sa il dau cuiva care are timp de el, altfel cade si nu mi-ar placea.

Detin si domeniul incuvinte.com , un pr2, pe care a fost inainte tot un blog, pe care l-am cumparat eu si doresc sa ii fac transfer catre versiunea .ro .

In site am investit mai mult timp decat bani, am cumparat si ceva linkuri, am investit si in domenii, ce-i drept, sunt cateva articole valoroase scrise si chiar un design home made facut de mine, mai am chiar cateva versiuni de logo si bannere pe care vi le pot da.

Dupa cum ziceam e un blog generalist pe care puteti scrie despre orice, sfatul meu este sa cautati keywordurile potrivite si puteti aduce o gramada de trafic din cautari, va pot da chiar eu cateva liste cu keyworduri pe care ar merita promovat.

Astept oferte decente, se vinde doar tot proiectul, cu baza de date , design , domeniu , trafic , tot tot.

Multa bafta si multumesc pentru rabdarea de a citi!

Daca nu vor fi oferte decente il voi pastra, ca nu cere de mancare si ma voi ocupa de el atunci cand voi avea timp, mersi pentru intelegere!

L.E: Daca nu se da pana pe 15 mai e posibil sa fie retras de la vanzare si sa-mi fac timp pentru articole si o interfata mult mai seo friendly.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 7th April 2010 la 22:19.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    32

Implicit

Sunt extrem de curios tu la ce valoare în bani zic apreciezi a fi blogul deoarece și blogul meu este cam la același nivel și ști cum e... curiozitatea. Dacă nu vrei să strici ofertele te rog frumos dă-mi un PM. Te salut.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Pe mine unul, inainte de toate m-ar interesa cam care sunt veniturile de pe urma acestui blog.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Oxi_KisSs Vezi Post
    Sunt extrem de curios tu la ce valoare în bani zic apreciezi a fi blogul deoarece și blogul meu este cam la același nivel și ști cum e... curiozitatea. Dacă nu vrei să strici ofertele te rog frumos dă-mi un PM. Te salut.
    Eu am un pret aproximativ in minte insa prefer sa primesc oferte din partea dvs sa imi fac o parere. Nu am mai vandut multe siteuri asa ca nu prea stiu la ce preturi se dau.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Pe mine unul, inainte de toate m-ar interesa cam care sunt veniturile de pe urma acestui blog.
    Am primit chiar de pe forumul acesta cateva oferte pentru articole platite pe care se pot cere cativa usd buni.

Se mai pot vinde linkuri la preturi destul de bune, un PR3 din cate stiu eu e peste 5 usd pe luna. Prin noua versiune de design care vreau s-o fac daca nu se da pana pe 15 mai voi incerca sa indepartez si linkurile inutile din pagina, chiar si link exchang-urile astfel preturile linkurilor vandute vor creste considerabil. Daca vinzi doar 10 linkuri in pagina poti cere lejer 10 usd pe bucata, zic eu. (ramane de vazut)

Daca ii cresti traficul (creste destul de usor din cate am observat eu, daca scrii articole) , poti vinde spatiu publicitar sau mai poti scoate cativa usd pe luna din adsense.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Am primit chiar de pe forumul acesta cateva oferte pentru articole platite pe care se pot cere cativa usd buni.

Se mai pot vinde linkuri la preturi destul de bune, un PR3 din cate stiu eu e peste 5 usd pe luna. Prin noua versiune de design care vreau s-o fac daca nu se da pana pe 15 mai voi incerca sa indepartez si linkurile inutile din pagina, chiar si link exchang-urile astfel preturile linkurilor vandute vor creste considerabil. Daca vinzi doar 10 linkuri in pagina poti cere lejer 10 usd pe bucata, zic eu. (ramane de vazut)

Daca ii cresti traficul (creste destul de usor din cate am observat eu, daca scrii articole) , poti vinde spatiu publicitar sau mai poti scoate cativa usd pe luna din adsense.
    Omul a intrebat care sunt veniturile ACTUALE ale acestui blog, nu care crezi tu ca vor fi veniturile peste 3 luni sau cand vei face tu nu stiu ce. Tu vinzi ce e acum, nu ce va fi peste x luni
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Omul a intrebat care sunt veniturile ACTUALE ale acestui blog, nu care crezi tu ca vor fi veniturile peste 3 luni sau cand vei face tu nu stiu ce. Tu vinzi ce e acum, nu ce va fi peste x luni
    Momentan nu m-a interesat monetizarea proiectului, insa daca esti atent am specificat mai sus metodele prin care acesta se poate monetiza. Multumit?

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Momentan nu m-a interesat monetizarea proiectului, insa daca esti atent am specificat mai sus metodele prin care acesta se poate monetiza. Multumit?
    Pai de ce nu il cresti tu, daca tot stii cum l-ai putea monetiza, apoi il vinzi? Chiar asa ocupat esti? Dau un sfat, nu o lua in nume de rau.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    39
    Posturi
    231
    Putere Rep
    34

Implicit

Un thread de vanzare stricat (va pricepeti nu de alta), la fel ca restul de 99% din thread-urile de aici... Romania!!!
    I don't know much...

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Pai de ce nu il cresti tu, daca tot stii cum l-ai putea monetiza, apoi il vinzi? Chiar asa ocupat esti? Dau un sfat, nu o lua in nume de rau.
    NU o iau in nume de rau dar daca am specificat ca nu am timp pentru cresterea lui si nu vreau sa il las sa pice, alta alternativa nu am decat sa il vand.

Mai am si alte proiecte pe langa acesta, poate mai importante si care imi aduc un profit multumitor , este normal sa ma ocup de acelea in defavoarea acestuia, in acel putin timp liber pe care il am.

Multumesc pentru intelegere si rog nu mai postati offtopic.

Astept oferte publice sau pe privat!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. L.e blog generalist
    De edy12006 în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd March 2010, 20:39
  2. Vand banner 125X125 pe blog generalist
    De SeerKan în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th July 2009, 13:03
  3. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:27
  4. example.com/blog -> example.com/blog.html
    De psycho în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th October 2007, 09:07
  5. Web Designer - Generalist
    De Razvan Pop în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th July 2006, 15:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •