Recent am inceput un proiect la care am visat de mult, insa in perioada asta din pacate nu mai am timp de net nici macar o ora pe zi, fata de 15 cat stateam altadata.
Este vorba despre http://incuvinte.ro , un blog generalist cu vechime de aproximativ 2 luni. M-am ocupat si am tras de el de la inceput , acum la pr update deja a luat un PR3 frumusel, real, pe index si PR1 si Pr2 la multe pagini , taguri si categorii, ceea ce dovedeste ca blogul este lucrat ci nu e facut in sila.
Domeniul ... vreau eu sa-l numesc premium, are totusi un sens si a fost gandit destul de bine, am vrut sa fie ca un motto, in sensul ca "Punem totul in cuvinte". Din lipsa de timp insa nu am mai putut sa pun decat o mica parte din gandurile mele in cuvinte si sunt nevoit sa renunt la proiect, sa il dau cuiva care are timp de el, altfel cade si nu mi-ar placea.
Detin si domeniul incuvinte.com , un pr2, pe care a fost inainte tot un blog, pe care l-am cumparat eu si doresc sa ii fac transfer catre versiunea .ro .
In site am investit mai mult timp decat bani, am cumparat si ceva linkuri, am investit si in domenii, ce-i drept, sunt cateva articole valoroase scrise si chiar un design home made facut de mine, mai am chiar cateva versiuni de logo si bannere pe care vi le pot da.
Dupa cum ziceam e un blog generalist pe care puteti scrie despre orice, sfatul meu este sa cautati keywordurile potrivite si puteti aduce o gramada de trafic din cautari, va pot da chiar eu cateva liste cu keyworduri pe care ar merita promovat.
Astept oferte decente, se vinde doar tot proiectul, cu baza de date , design , domeniu , trafic , tot tot.
Multa bafta si multumesc pentru rabdarea de a citi!
Daca nu vor fi oferte decente il voi pastra, ca nu cere de mancare si ma voi ocupa de el atunci cand voi avea timp, mersi pentru intelegere!
L.E: Daca nu se da pana pe 15 mai e posibil sa fie retras de la vanzare si sa-mi fac timp pentru articole si o interfata mult mai seo friendly.

Răspunde cu citat