Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Evaluare domeniu

martynesku este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    220
    Putere Rep
    32

Implicit Evaluare domeniu

Salut!

Am acest domeniu de ceva mai mult de 6 luni, insa nu m-am mai ocupat de el din lipsa de timp. Scriptul este custom, facut de mine (chiar primul de amploare, so be gentle ) . Ma batea gandul sa il vand, dat fiind ca nu prea am timp sa ma ocup de el, as vrea insa intai sa-l evaluez. Va rog sa va dati cu parerea, site-ul este www.cazare.me .

Punct este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd January 2008
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    38
    Posturi
    231
    Putere Rep
    32

Implicit

O evaluare NEPROFESIONISTA: imi place la nebunie site-ul, cum arata... functionalitatea lui, culorile si toate alea de pe acolo. Domeniul cred ca are o foarte mare valoare fiind unul dintre cele mai cautate indiferent de sezon. Daca nu ai graba si nici nevoie de bani, eu zic sa nici sa nu pleci urechea daca suma nu-i cu 4 zerouri.
    Bafta.
    I don't know much...

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    220
    Putere Rep
    32

Implicit

@punct - multumesc pentru aprecieri. nu sunt chitit sa-l vand doar ca sunt sigur ca nu voi avea timp de el nici de-acum incolo iar despre valoare de 4 zerouri ma cam indoiesc ca va ajunge fara 2-3000 de viz/zi...

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Punct Vezi Post
    O evaluare NEPROFESIONISTA: imi place la nebunie site-ul, cum arata... functionalitatea lui, culorile si toate alea de pe acolo. Domeniul cred ca are o foarte mare valoare fiind unul dintre cele mai cautate indiferent de sezon. Daca nu ai graba si nici nevoie de bani, eu zic sa nici sa nu pleci urechea daca suma nu-i cu 4 zerouri.
    Bafta.
    Punct, sa nu exageram. Intr-adevar imi place designul foarte mult si asta pentru ca este simplu, culorile sunt aproape perfect alese.

Functionalitati siteul nu are prea multe, nu stiu daca asta e bine sau nu. Daca ai vrut sa mergi pe ideea de simplu atunci este ok.

Formularul de cautare avansata are ceva buguri, de fapt mai bine spus e cam prost gandit.

Concluzia mea e ca despre 4 zerouri nici nu poate fi vorba mai corect ar fi o suma formata din 3 cifre.

Domeniul desi este un cuvant cheie foarte bun pt domeniul turismului, din pacate este .me. Daca era un .ro , .com , sau in cel mai rau caz .net era cu totul altceva.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 12th March 2010 la 21:05.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

evaluare domeniu ?
    sau evaluare website ?

ca domeniu : valoare 0
    ca website : 5 pe o scara de la 1-10

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu am ce evaluarea sa fac deoarece nu sunt in masura, mai ales pe nisa asta insa vreau sa iti spun ca si mie imi place site-ul, foarte clean, culori foarte ok, destul de easy de utilizat si un domeniu bun .
    Si eu recomand acelasi lucru, nu te grabi sa il vinzi, nu ai de ce ).

P.s: box-ul cu login-ul e destul de "invizibil" ai putea sa ii pui o culoare mai accentuata sau sa scoti in evidenta partea cu username-ul si parola

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Pe moment cu script + domeniu nu poate valora mai mult de o suma cu 3 cifre, hai un o mie de euro poate sa iei pe el insa daca te-ai tine de el si l-ai dezvolta in timp, daca ai adauga cat mai multe pensiuni si chestii de cazare, daca i-ai putea gasi si o metoda de monetizare (de exemplu sunt mult pensiuni care platesc listare pe site-uri de profil suma de xxx ron/an) and so on... atunci valoarea site-ului va creste inzecit.

Ca si situatie initiala, site-ul e super, cum a spus si Adi: foarte clean, culori ok si domeniul bun. Primul pas care de altfel era cel mai greu cu dezvoltarea site-ului l-ai facut deja, acum trebuie sa te tii de el. Eu asa as face.

Am si eu un domeniu tare pentru un site cu hoteluri international dar de 2-3 ani n-am fost in stare sa pun nimic pe el

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    220
    Putere Rep
    32

Implicit

Multumesc pentru pareri, de astea aveam nevoie pentru ca ale mele sunt subiective... daca scriptul este simplu este pentru ca sunt incepator in ale php-ului.. ce sa zic, m-am oprit sa mai lucrez la el pentru ca ma cam saturasem. cred ca am sa-l mai bibilesc un pic poate iese ceva...

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

e bine daca e simplu adica eu as prefera pentru asa ceva un site simplu si eficient decat ceva complex unde sa ma pierd. Sunt ca o blonda confuza

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Evaluare SIX punct ro
    De haos în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th June 2009, 16:06
  2. Evaluare domeniu
    De P_C în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 10th February 2008, 23:08
  3. Evaluare
    De ciprian2006 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2