Salut,
Ma gandesc sa vand seoweb.ro, puteti sa-mi spuneti un pret orientativ?
Va multumesc.
o seara buna,
PC
Salut,
Ma gandesc sa vand seoweb.ro, puteti sa-mi spuneti un pret orientativ?
Va multumesc.
o seara buna,
PC
Din cauza ca nu are nici un content absolut, costa exact cat un domeniu normal.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Mai sa fie... si pe sex.com la fel l-ai evalua?
Hm,
sex.com l-as evalua dupa:
1. marime cuvant (3 litere)
2. numar de cuvinte (1 cuvant)
3. cautari pe google
4. vechime domeniu ( seoweb e cumparat la 2007.12.28 ), deci are 3 saptamani
Sau seoweb.ro e cumva premium domain si nu imi dau eu seama
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 14th January 2008 la 20:50.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Tot nu ajutati....
vroiam doar un pret. Un singur pret nu este concludent.
Ok, se pare ca nu are nici o valoare.
Cat de mult valoara daca avea 3 luni vechime si pr3?
ar valora la fel cat valoreaza si acum !
criterile pricipale de evaluare sunt cele enumerate de mmariusel !
3 luni e prea putin, pr-ul nu conteaza din punctul meu de vedere daca nu e mai mare sau egal cu 5 .
Mai conteaza si daca e brand, dar nu cred ca e cazul aici !
:)
Ok. Poate aveti dreptatea sau poate eu am vrut sa valoreze mai mult.
Oricum, fara munca nimic nu castigi, nu?
in majoritatea cazurilor as spune ca munca e un factor determinant in proprotie de cel putin 90%;
ontopic: daca as vrea un domeniu de tipul celui prezentat nu vad de ce l-as cumpara de la tine pe asta contra unei sume evident mai mari decat cea "default" (cel putin dublu, pentur ca tu trebuie sa acoperi cheltuiala, eu tre sa il platesc inca o data la rotld ca sa fie al meu ca asa e politica lor de transfer si ceva profit.. ca de asta l-ai luat, nu?) cand mai simplu ar fi sa imi inregistrez seowww.ro sa zicem;
nu imi ofera nimic diferit seoweb fata de seowww; nu e o cautare uzuala pe care ar putea sa o faca lumea pe google (ca sex, auto.. sau chiar seo simplu), nu are un brand in spate (daca tot trebuie sa construiesc brandul.. de ce nu as putea sa il construiesc pe seowww?), nu are continut in domeniu pe care as putea sa il preiau si sa il dezvolt, etc..
din nou offtopic: daca vrei sa reduci procentul de munca as zice ca iti trebuie multa inspiratie si / sau mult noroc
bafta,
Cred ca este mai cautat web seo, decat seo web. In romana, atributul se pune dupa substantiv, deci toti oamenii ar cauta seo web. Cred ca deocamdata siteul nu merita vreun ban.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)