Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: Cumpar Site - Buget 2,000 USD

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Cool How to evaluate a internet property

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Hai sa fim seriosi si realisti. Nu va nici dracu venitul pe 48-60 luni la un site modest care face 200$/luna.

Pretul real e intre 8-10, maxim 12x venitul pe luna precedenta. Ai un site care face 200$? Il poti vinde cu 1600-2400$, ala e un pret real pentru el. Restul sunt doar aberatii ale copiilor care se uita pe websitelookout sau pe dnscoop si au bale la gura cand vad ce porcarii estimeaza aia.

Cat despre tine BeFree... daca ai buget de $2,000 de ce nu mergi la flippa si te apuci sa licitezi pe site-uri cu venit care iti convine si dintr-o nisa cat mai buna?
    Sunt mai multi factori care se iau in calcul. Daca site-ul in sine, are potential & perspective & piata in crestere etc. cu siguranta valoreaza mai mult decat "maxim 12x venitul".

Pentru cei care vor sa inceapa sa gandeasca mai mult ca un antreprenor si mai putin ca "cineva care doar face site-uri" ar putea incerca sa citeasca articolele de mai jos:
    How to evaluate a internet property 1

How to evaluate a internet property 2
    How to evaluate a internet property 3
    How to evaluate a internet property 4
    How to evaluate a internet property 5

O seara placuta.

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer Vezi Post
    Hai sa fim seriosi si realisti. Nu va nici dracu venitul pe 48-60 luni la un site modest care face 200$/luna.

Pretul real e intre 8-10, maxim 12x venitul pe luna precedenta. Ai un site care face 200$? Il poti vinde cu 1600-2400$, ala e un pret real pentru el. Restul sunt doar aberatii ale copiilor care se uita pe websitelookout sau pe dnscoop si au bale la gura cand vad ce porcarii estimeaza aia.

Cat despre tine BeFree... daca ai buget de $2,000 de ce nu mergi la flippa si te apuci sa licitezi pe site-uri cu venit care iti convine si dintr-o nisa cat mai buna?
    Nosfer, iti multumesc pentru post.

Poate o sa inteleaga si cei care au zis ca doresc venitul pe o luna x 48-60 de luni ca nu tot ce zboara se mananca.

Cat despre ceilalti, va rog din suflet sa va abtineti cu comentariile voastre prin care dovediti cat sunteti de romani dandu-va atotstiutori si importanti.

Inca astept oferte, nu am primit nimic serios deocamdata.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu ma pot abtine asa ca zic:

Citat Postat în original de BeFree Vezi Post
    Inca astept oferte, nu am primit nimic serios deocamdata.
    si nici nu o sa primesti oferte serioase, pentru ca cererea in sine nu e serioasa ..

NU o sa iti vanda nimeni site care face 200 de USD pe luna cu 2.000 de USD pentru ca mai bine mai asteapta 10 luni, are banii care ii ofereai tu .. si mai primeste si in continuare si are si site-ul ...

Mai mult ... acei 200 USD care ii scoate pe luna sunt profit .. investitia in realizarea site-ului ( scriptului ) nu se pune ? Munca care a prestat-o pana acum nu se pune ( adaugarea continut, optimizare, etc ) ?

Ca un site sa scoata 200 USD pe luna trebuie sa aibe ceva vizitatori ... ceva mai multi ... stim cu totii ca Google-ul plateste relativ prost ... deci daca prinde un banner de la cineva poate sa ceara relax si mai mult de 200 USD pe luna la traficul care l-ar avea ..

Parerea mea e ca in functie de site ... costul de achizitie ar trebuie sa fie intre minim 12 luni si maxim 60 de luni x profit pe luna

Vedeti site-uri gen autovit care s-au vandut la un pret care calculat da profitul pe 60 de luni.

Toate cele bune
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

d-aia n-o sa vindeti voi niciodata un site pentru ca aveti asteptari prea mari. Sunteti ca gigi becali si mititelu cand cer 10-20 milioane de euro pe nicolita si pe costea si nu da nici dracu atat pe ei. Ca sa continui paralela asta intre fotbal si site-uri:

Acum destui ani cand juca Andrei Cristea la Steaua si a facut niste meciuri senzationale putea sa fie vandut pe o suma frumusica de cateva milioane de euro, 2-3 acolo, dar Gigi, razboinicul luminii a cerut 15-20 pe el pentru ca-l credea super valoros. S-a stins Cristea rapid si in 1-2 ani a plecat pe gratis la cine stie ce echipe de mana a 2-a gen Poli Iasi. Acum e la Dinamo si iarasi joaca binisor DAR putea fi vandut cu muulti ani in urma daca Gigi nu se lacomea si accepta VALOAREA REALA.
    Ultima modificare făcută de Nosfer; 24th November 2009 la 10:25.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

sincer nu pot sa ma abtin ... nu am mai spus-o pana acum si nici nu vreau sa ma laud cu asta.
    am vandut un site cu 15 000 de dolari, cand el era un bebelus si facea aprox. de 300-400 de dolari pe luna - din adsense, valueclick, cpx. asta sa intamplat acum 3 ani. stiu ca acum site-ul respectiv face aprox. 4000 de dolari pe luna.
    cifrele sunt mai putin importante, ceea ce vreau sa surprind este altceva si anume ca nu poti evalua un site numai dupa veniturile pe care site-ul le are. cred ca au punctat destul de bine alinalin0 si starNET.

un mic exemplu: daca felix in loc sa faca videonews, cumpara trilulilu.ro crezi ca ar fi putut sa dezvolte ceva adiacent antenelor ...

daca toti ar gandi la fel nu ar mai fi proiecte de genul www.seedmoney.ro , nu ar mai fi investitori etc; apropo cine cauta investitori, mai ales pentru online: http://www.amiando.com/seedmoney-breakfast3.html

oricum i-am facut praf topicul (sau poate am atras mai multa atentie sau poate asta era si scopul ) depinde ceea ce vreau buy-erul o "vaca de muls" sau un business de dezvoltat.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit

Mai oameni buni... omul a postat o oferta.
    E treaba fiecaruia daca raspunde sau nu la ea, adica daca vinde ceva sau nu.

Consider comentariile legate de evaluarea unui site ca nefiind la locul lor in acest thread. Eventual, putem incepe alta discutie pe acest subiect.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

probabil ca nimeni nu va vinde un site ce produce 200-300 pe luna pe 2000.
    Dar nu se stie niciodata. Omul face o oferta .Poate exista cineva care are nevoie stringenta de bani si va renunta la un site la banii astia.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 24th November 2009 la 12:54.

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

pe ale mele le puteti sterge, sau muta intr-un alt post eventual.
    oricum nu imi place, sa ma bat cu morile de vant.
    vreau 3% pentru valva care am starnit-o

BeFree este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Vârstă
    39
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de giginamol Vezi Post
    probabil ca nimeni nu va vinde un site ce produce 200-300 pe luna pe 2000.
    Dar nu se stie niciodata. Omul face o oferta .Poate exista cineva care are nevoie stringenta de bani si va renunta la un site la banii astia.
    Exact la asta m-am gandit si eu cand am facut oferta respectiva.

Poate exista cineva care are nevoie urgenta de bani.

Am un site care produce 90 de milioane lunar, CEL PUTIN.

Il vand instant pentru 1 miliard, il vrea cineva? Apropo de chestia cu "asteapta omu zece luni si isi face banii"...Sau ce-ar fi sa cer 6 miliarde pe site-ul meu, ca doar ati zis "profitul lunar x 60 de luni"...

Eu inca astept oferte...

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    33

Implicit

pentru befree si nosfer
    cititi mai bine posturile
    NU a zis nimeni ca pretul unui site e cat produce pe luna ori 60 de luni. Majoritatea a zis ca pretul este intre minim 12luni si maxim 60luni.
    In orice caz spor la cumparare.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Buget de 300 euro/luna, cum sa-i investesc cu cap?
    De papucei în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 17th April 2011, 00:39
  2. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st February 2009, 00:26
  3. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th September 2008, 10:06
  4. Buget de 800 Euro/luna .Care sunt modalitatile cele mai eficiente de promovare ?
    De evolution în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 24th January 2007, 20:22
  5. In ce domeniu al pietei online ar trebui intrat avand un buget modest?
    De Gabriel Puscuta în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 8th September 2006, 23:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •