Deoarece nu am cardul atasat la contul de PayPal, doresc sa schimb 84.5 euro.
Mai exact, trimit 84.5 euro PayPal, in schimbul a 400 lei prin transfer bancar.
Multumesc!![]()
Deoarece nu am cardul atasat la contul de PayPal, doresc sa schimb 84.5 euro.
Mai exact, trimit 84.5 euro PayPal, in schimbul a 400 lei prin transfer bancar.
Multumesc!![]()
400 lei, 390, nu conteaza.
Din cate stiu, daca selectezi "Send to a friend", parca nu-ti mai pierzi aia 2-3 euro.
Nu am de ce sa ma supar.![]()
Up! Încă aștept.![]()
E foarte riscanta tranzactia, mai repede iti adaugi tu in card si scotii banii pe el.
Nu e vorba de incredere, am avut client care m-a platit prin paypal si pentru ca cei de la PayPal li s-a parut lor ceva suspect au blocat conturile, uneori se propaga pe 3 4 nivele o blocare de tranzactie, clientul imi spunea "Dragos vin de la Bucuresti si iti aduc banii" eu ii spuneam ca nu e nevoie ca pot sa astept sa rezolve cu actele si s-a chinuit vreo 2 luni pana s-a rezolvat.
Deci si daca am 100% incredere in tine, nu am in Paypal atat de mult incat sa fac asta, si sa am niste bani blocatii 2 luni, (chiar daca exista un risc foarte mic sa se intample asta) nu mi se pare fezabil.
Cred ca iti ia 3 ore cu totul sa verifici cardul si sa retragi banii pe card care vin in 2-3 zile, parca maxim 5 zile lucratoare zic ei.
Este cineva care are 100$ paypal, astazi, 14/10/2019 ? Transfer cash prin ING Bank.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)