Citat Postat în original de wega77 Vezi Post
Din punctul meu de vedere , acest proiect este foarte bun. Sa vedem acuma daca se pune si in practica. Am vazut ca deja apar niste "Gica Contra"pe la unele posturi TV, dar cred ca este nevoie sa se faca ceva si pentru micii investitori. Aceste masuri vor aduce noi locuri ne munca, in cazul in care somajul a ajuns la cote alarmante.
Pentru 1% din cifra de afaceri, sincer nici nu cred ca merita sa te mai gandesti gandesti la evaziune sau cum sa faci sa fentezi statul.
Tu le amețești, micul investitor cu angajatul (șomajul). Șomajul e la cote normale, într-o economie distrusă sistematic, menținut de emigrarea forței de muncă spre vest. Impozitul de 1% este acum, ăla de 3% e nou. Forfetarul va duce la închiderea multor microîntreprinderi (cele cu 0-1 angajați și multe din cele cu activitate sezonieră - de ex. vilele și pensiunile de pe litoral).

În ceea ce privește reducerea TVA, ce te face să crezi că vor fi menținute cotele la datele de aplicare? O lege care prevede TVA 1% începând cu anul 3768 n-are nici o valoare.