Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: TOP SEO-isti

Vizualizare arbore

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

Implicit

Ma ... sincer sa fiu si eu duc orice site pe orice cuvant in primele locuri, daca stiam ca se castiga atat ma bagam sa fac si pentru altii

Glumesc desigur ... cu prima parte de mai sus, legat de a doua sunt extrem de sceptic ca cineva a castigat 600k intr-un an din optimizare SEO nu de alta dar mai urmaresc si eu firme mari de afara

In Romania un cabinet decent de avocatura [care nu are contracte cu statul] abia ajung la suma asta.

Sa fim realisti 50k pe luna din seo suna a fabula ... parerea mea care astept sa fie contrazisa

UPDATE

GPeC (Gala Premiilor eCommerce) iti aduce, in premiera, cifrele e-commerce din Romania pentru anul recent incheiat (2012):

- 218 milioane EUR tranzactionate prin card in sistemul 3D Secure vs. 157 milioane EUR in 2011
    [SURSA]

239.9 MIL [ceva nu se leaga]

INTREBARE

CINE LE_A DAT 600k alora?!! Aia de mai sus ... sau a adunat cateva zeci de mii de contracte individuale pe persoana fizica?

TOM unde esti?! ... i-uite cat cascaval e aici )

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    cei mai tari seomonitor.ro , s-au marketat bine , se duc la toate evenimentele , le organizeaza , cele mai mari magazine au apelat la ei ..nu sunt convins ca ofera servicii de calitate
    Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 23rd August 2013 la 20:14.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •