Propun ca cei care se pricep sa faca un tutorial doar pentru WP intr-un post unic, cine se mai pricepe sa faca un tutorial pentur jooomla, etc
Propun ca cei care se pricep sa faca un tutorial doar pentru WP intr-un post unic, cine se mai pricepe sa faca un tutorial pentur jooomla, etc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sustin ideea, cred ca ar fi foarte folositoare. Ideea e ca pentru wordpress anul trecut am tot cautat foarte multe modalitati de securizare deoarece am avut destul de multe probleme legate de treaba asta. Cred ca as putea scrie si eu una alta. Insa toate aceste tutoriale nu ar trebui puse intr-o categorie separata, sau e bine aici in "Utile" ?
Pentru cei paranoici cu smartphone: WordPress › Google Authenticator « WordPress Plugins
Caut cu jingle.ro.
Mie mi-a fost recomandat azi de catre un tip ce lucreaza la suport tehnic gazduire urmatorul plugin: BulleProof Security. Imi spunea ca atunci cand clientii aveau probleme frecvente cu hack / deface, versiunea platita a acestui script i-a cam scutit de probleme. L-a folosit cineva ?
eu pe langa securizare ftp/ssh-firewall,renuntare la timthumb mai folosesc ca plugin de worpdress, wordfence - scaneaza practic toate fisierele siteului, iar la fisierele wordpress care au fost modificate le inlocuieste daca vrei cu cele originale. Foarte multe probleme aveam din cauza timthumb(chiar si cu ultima versiune).
TimThumb a fost ciuma neagra a Wordpress-ului. Deasta nu suport eu trendinezii, pentru ca baga in gura tot ce e la moda, chiar daca e inutil. Din pacate majoritatea dezvoltatorilor de teme continua inca sa-si impopotoneze temele cu tot felul de scripturi pe care nu le pot controla in timp.
robots.txt nu are legatura cu securitatea, prin acest fisier ii rogi pe unii boti sa nu iti acceseze si indexeze o anumita pagina sau director, ei pot tine cont sau nu de aceasta cerinta a ata, iar hackerii fii sigur ca nu se vor sinchisi de ce ai pus tu in robots.txt, nici google nu tine cont intotdeauna, de scanat oricum o va scana, dar probabil nu o va indexa
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)