Eu m-am apucat de studiat.
Stay tunned...
Eu m-am apucat de studiat.
Stay tunned...
Commander Bond
Asteptam sa ne tii la curent.
Cu stima,
Razvan Pop
Salutare,
Am in lucru 2 proiecte:
1. Unul care sa monitorizeze pozitia din search pentru anumite expressi de cautare... setabil pentru mai multe cuvinte cheie si mai multe situri ( uneori e bine sa monitorizezi si concurenta). Pentru inceput e doar pentru Google, dar poate rezolv si pentru msn/yahoo. Diferenta fata de tool-urile online, aplicatia asta tine un history, si scoate grafice cu evolutia sitului in motoarele de cautare.
2. Un spider pentru Trafic.RO si alte situri de gen, care sa obtina cuvintele cheie si refererii... impartiti pe categorii. Poate o sa pun si alte situri, gen NeoGen.
Acuma, ambele programe ruleaza in windows, si necesita .NET, fiind scris in C#. Daca exista amatori de beta-testing, ii rog sa ma anunte.
Regards,
Ciprian Sorlea
Am pus provizoriu nishte screenshot-uri.. poate venitzi cu ceva sugestii.
In curand am sa pun si la cel de al doilea proiect.
[/img]
Pai da-l sa il testeze si "institulul" nostru. O proba ceva sa putem dicuta
Un user test ceva.
Si vb dupa![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Inca e alpha... cand ajung la beta o sa ii fac o pagina minimala... si il putetzi lua...![]()
Deocamdata, daca avetzi idei de feature-uri... be my guest...
Originally posted by krumel
[b]Pai da-l sa il testeze si "institulul" nostru. O proba ceva sa putem dicuta
Un user test ceva.
Si vb dupa![]()
Neee.... la programashe din astea utilitare scot cate 2-3 release-uri pe noapte...
Azi va dau un build... de test
Ca veni vorba, shtie cineva cum se poate determina programatic PR-ul unui domeniu? Ca vreau sa includ si asta in aplicatie... Si eventual... sa-mi zica cineva query-urile alea shmechere care obtin informatii gen IBL( asta il shtiu si io... da' poate veniti cu altceva)
Originally posted by danic
[b]Adica, o sa il vedem noi odata cu toata lumea de rand?![]()
Deci ITE ...
I want that beta-tested by me![]()
Please ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
http://www.it-exchange.ro/ro/seo-toolkit/
Scuze de aspect... dar suntem in renovare.
Originally posted by Cristian Mezei
[b]Deci ITE ...
I want that beta-tested by me![]()
Please ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)