Nu am inteles exact problema si cum ai vrea sa le prelucrezi, dar cred ca Notepad++ te poate ajuta.
Nu am inteles exact problema si cum ai vrea sa le prelucrezi, dar cred ca Notepad++ te poate ajuta.
Hmm..ar merge o lada de bere
Știu că acum ceva timp am întâlnit și eu astfel de fișiere mari (peste 500MB). Am folosit tot vim (cum a mai recomand cineva pe aici) pe Utuntu, iar configurația PC-ului nu era chiar foarte grozavă. Nu a mers greu, nu s-a blocat, știu că-i mai aplicasem chiar și câteva parsări.
Text File Splitter 2.0.4 e bun .. chiar foarte bun
Ca sa copiezi intr-un singur fisier inapoi toate xml-urile splitate dupa ce te-ai jucat cu ele foloseste direct in consola comanda: copy *.xml ToateFisierele.xml
Mai pe inteles.
Daca ai fisierele splitate pe partitia D: in documentul ... Documente25
Te duci in consola si introduci pathul adica de genul
d:\bla bla bla\Documente25
apoi
copy *.xml DenumireFisier.xml
Si vei avea intr-un singur fisier iarasi toate xml-urile splitate .
Cam asa lucrez eu cu fisiere de 3-4 Gb de text .
Ultima modificare făcută de RoManiac; 2nd June 2012 la 02:33.
Poti sa folosesti si php, cu un XML Parser (probabil tu ai folosit simplexml si de aceea nu ai reusit).
Uite un exemplu folosit de mine.
Cod:foreach($myfeeds as $f) { $x = new XMLReader(); $dest = JPATH_COMPONENT.DS."xml".DS.$f->nume.".xml"; //path to xml. $x->open($dest); // am incarcat o copie locala a xml-ului, pentru a fi mai rapid. $z = microtime(true); set_time_limit(0); while($x->read()){ if(($x->nodeType === 1)){ //luam numele elementului. $nume = $x->name; } if(($x->nodeType === 3)) { // construit un array, cand suntem la text-ul elementului $data[$nume] = $x->value; } if(($x->nodeType === 15) && ($x->name =='title')){ // daca suntem la inchiderea elementului title $cautare['text'] = 'aldo'; $cautare['titlu'] = $data['title']; if($this->searchInXML($cautare) == true){ //echo $data['title']."<br>"; $ok = true; } else { $x->next('item'); // nu este produsul cautat, trecem la urmatorul produs, sarind urmatoarele elemente (mai scade din timp) $ok = false; } } if(($x->nodeType === 15) && ($x->name =='item') && ($ok == true)){ //verifica daca este la inchiderea atributului item, cel care contine produsele. acum putem sa printam produsele care le-am gasit pentru ca array-ul este complet. //print_r($data); //echo "<br><br><br>"; } } }
Am un blog personal nou.
of topic @Bogdan Ungureanu. gadgetland.ro vezi ca e virusat![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)