Eu le pun titlul postarii, meta keywords si meta description
Eu le pun titlul postarii, meta keywords si meta description
Signatura lipsa
Eu te invit sa citesti:
Experiment: Merită agregatoarele de con
Experiment
Experiment la final: agregatoarele de con
Tragi tu concluzia... merita sau nu ?
casperel, mi se pare irelevant "experimentul" descris in articolele alea. Un om care stie cat de cat sum sta treaba in online si cu agregatoarele, stie ca depinde si de articolul la care dai bookmark, la fel cum e si cu retele sociale (domeniul IT prinde mai bine pe twitter si google+, decat pe FB, iar pe FB prind mai bine chestiile mai profunde si eventual prostii de aplicatii). pe smen prin bine pozele comice si video-urile, polimedia se stie ca trimite numai spideri si probabil 1% vizitatori reali, de aia si time on site asa mic.. de pe ghidoo nu vin vizitatori, insa acestia vin de pe cafeneaua.com, la fel si backlink-urile. Daca tot a vrut sa faca un experiment, sa-l faca calumea, nu sa traga niste concluzii p...ripite, consider eu. Oricum, pt cele 10 min cat iti ia sa pui articolul in 6-7 agregatoare romanesti, eu zic ca se merita.
Signatura lipsa
@tymbark, te sustin.
Deci baiatul a avut la finalul experimentului peste 2500 de vizite, un timp pe site de peste 3 minute si, peste 5000 de afisari. In cat timp? ...in mai putin de-o luna. Chiar nu-mi dau sau cat ar fi vrut.
Sa nu mai vorbim de backlink-uri, vizitatori fideli noi...si etc. Depinde de nisa. Depinde de mai multi factori.
Deci nu i-au in calcul acel experiment.
Revenind la ce am intrebat. Are ceva daca pun titlu, descriere, taguri unice?
Vand Advertoriale (pr 5)
Mai exista si Social Bookmarking Romanesc - Promoveaza-te Gratuit relativ nou![]()
Daca tot ai reinviat acest topic vreau sa va avertizez pe toti in legatura cu Ghidoo - descopera internetul interesant. deoarece indexeaza cautarile/tagurile si unele dintre acestea sunt xxx. Eu am adaugat un link pentru un site personal si m-am trezit ca era listat si in cautarile despre simona senzual sau alte vedete de genul si ce mai fac acestea in timpul liber![]()
Inca un site nou de social bookmarking
Romania pe Net - Social Bookmarking, Stiri si Noutati din Romania
Ar mai fi: riro și unul moldovenesc: comment.md - Împreună ne vom face auzi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)