2 out of 2 members found this post helpful.
Toate metodele cunoscute pentru backlinking
As vrea sa strangem intr-un topic absolut toate metodele cunoscute pentru a obtine backlink-uri. Cu plusuri si minusuri.
White/Gray:
1. Inscrierea in directoare (cel mai cunoscut si utilizat mod)
2. Commenturi la bloguri
3. Semnaturi in forumuri in care activezi (consuma timp sa activezi)
4. Link-bait (daca nu le ai cu imaginatia, nu are sens sa incerci)
5. Link-exchange ( de obicei obtii link-uri in footer sau in side-bar, suspecte de a fi irelevante, daca nu stii ce faci mai bine nu te bagi)
6. Cumparat link-uri / advertoriale (strategie buna dar scumpa si consumatoare de timp. Riscanta daca nu lucrezi cu oameni seriosi)
Grey/Black:
1. Senuke - (bulk) profile (functioneaza daca e folosit cu cap)
2. Xrummer si asociatii - (profile) si semnaturi in forumuri (link-uri cu relevanta mica spre zero, dispar repede, solutie temporara de urcat repede in serps)
3. Paul & Angela - pachete de link-uri pe care le pui singur, sunt din profile pe site-uri cu PR mare, consuma timp si rezultatele depind de indemanarea fiecaruia
Nu am stiut sa le incadrez mai bine. Toate sunt cu tenta de gray, in primul rand pentru ca google sustine sus si tare ca nu ar trebui sa influentezi rezultatele cautarilor, si noi, prin link-uri tocmai asta facem.
Astept de la voi completari, poate reusim sa strangem chiar TOATE metodele
Trust, but verify.
1 out of 1 members found this post helpful.
Marius Mailat a dezvoltat subiectul asta prin 2009 pe siteul sau : 100 de metode de a obtine linkuri - SEO - Optimizare web . Un articol care a devenit repede viral.
Probabil ca mai sunt si multe alte metode.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
2 out of 2 members found this post helpful.
La fel de bine am putea sa facem un topic (sau sa dezvoltam aici) si cu tips & tricks pentru deja bine cunoscutele metode de link building. Nu te ajuta cu nimic sa ai o lista cu zeci de metode daca nu stii sa aplici corect niciuna.
l.e.: press release si social bookmarking ?