Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
niste grafice cred c-ar fi binevenite
informatiile le parseaza din rezultatele google?
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan e in faza de BETA, in momentul in care il lansez ( cel tarziu 1 Mai 2009 ) se vor pune la dispozitie si niste tarife.
Oricum acestea vor fi moderate.
Ma stii ca imi place? Imi pare extrem de util , asa cum spuneai si tu, pentru cei cu site-uri mari si "stufoase". Spor la lucru!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Si mie imi place! E un tool folositor, cu siguranta. Cum a zis si @kleampa, niste grafice ar fi binevenite.
Succes!
e in stadiu beta .. probabil voi face si ceva grafice ... lansarea s`a amanat din cauza altor proiecte dar in momentul in care se va lansa voi anunta aici![]()
Cum trece timpul ... si nu apucam sa facem nici macar o zecime din ce vrem ...
Ok ... am apucat sa termin totul .. e totul functional pe useri/etc
Am dat drumul la un cont demo cu 5 cuvinte cheie monitorizate care se actualizeaza la 3 zile.
Astept sa se faca 3 update-uri ( adica in 9 zile ) si voi oferi aici un cont demo prin care sa puteti vedea serviciul oferit.
In acel moment va fi disponibila si o lista cu tarife.
Ultima modificare făcută de StarNET; 7th January 2010 la 11:43.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)