Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: indexare google

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut Rapsodia,
    merge mereu, poți să verifici foarte ușor când publici un articol pe un site mai nou, căruia nu îi sunt indexate rapid articolele după publicare. Doar că în ultimul timp Google a redus la 10 pe zi (parcă) preluările ca Google.

O seară bună.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de lecktronix Vezi Post
    Salut Rapsodia,
    merge mereu, poți să verifici foarte ușor când publici un articol pe un site mai nou, căruia nu îi sunt indexate rapid articolele după publicare. Doar că în ultimul timp Google a redus la 10 pe zi (parcă) preluările ca Google.

O seară bună.
    Nu discutam de site-urile noi, care au un boost pe primul an sau macar 6 luni, ci de cele care deja sunt clasificate de google. Am site-uri care teoretic fac acelasi lucru, postez 2- 3 pe zi, le am in WMT si le dau instant sa le priia si sa le indexeze, am altele care au asta facute din plugin, gen sitemap, etc. Unele se indexeaza, altele nu - si vorbim de site-uri care nu sunt penalizate, sunt TOP 10 mereu pe sute de keywords. Sau poate imi scapa mie ceva, ca nu-s expert SEO.

LE: Ideea este sa apara in cautari [ rezultate ] instant.
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 13th November 2018 la 18:23.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Adam Vezi Post
    Ce nu inteleg este ca ai scris o carte despre google si cum sa ajungi top position, deasemenea postezi ca oferi servicii seo dar totusi nu stii lucrurile elementare pe care si un incepator le stie. Tu nu mi-o lua in nume de rau, dar intrebarile pe care le postezi ne arata cat seo cunosti.
    vroiam doar sa aflu si alte pareri omul cat traieste invata

Cristi Adam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th February 2018
    Locaţie
    Targoviste
    Posturi
    88
    Putere Rep
    16

Implicit

Te-ai scos

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Ce nu inteleg este ca ai scris o carte despre google si cum sa ajungi top position, deasemenea postezi ca oferi servicii seo dar totusi nu stii lucrurile elementare pe care si un incepator le stie. Tu nu mi-o lua in nume de rau, dar intrebarile pe care le postezi ne arata cat seo cunosti.
    Intra si citeste cartea parca vad ca e facuta din intrebari si raspunsuri de aici de pe forum!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

lecktronix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th July 2011
    Locaţie
    Italia, România
    Vârstă
    53
    Posturi
    186
    Putere Rep
    28

Implicit

@Rapsodia Salut,
    nici eu nu sunt expert SEO și nu ofer astfel de servicii, dar am site-uri online de mult timp.

Unui site nou i se indexează mai greu articolele/paginile, tocmai pentru că este mai nou. Atenție, vorbesc despre indexare nu poziționare. Apoi când acumulează o oarecare vechime, deci acumulează o oarecare autoritate, noile articole se indexează mai rapid, uneori chiar instant sau după câteva secunde/minute dacă se publică des pe site. Să fie clar, nu vorbesc de site-uri incluse în Google News.

Repet, dacă ai un site căruia nu i se indexează rapid noile articole publicate poți să verifici chiar tu însuți, nu pierzi nimic.

Nu știu ce să spun despre pluginurile de care ai scris, eu prefer să fac totul în vechea manieră, adică să adaug manual URL-ul în SC așa cum am scris mai devreme.

O seară bună tuturor.

Cristi Adam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th February 2018
    Locaţie
    Targoviste
    Posturi
    88
    Putere Rep
    16

Implicit

Rapsodia am incercat dar m-a luat ca imi trebuie acces si alte chestii din astea care nu merita timpul, acum ceva timp in urma trebuia sa-i oferi un backlink pt carte. Dar nu neg ca sunt foarte curios ce a scris in acea carte.

Acum el se poate supara pe mine dar din cauza personajelor ca el eu am pierdut foarte multi bani, timp si site-uri. Cand esti incepator si nu ai idee nimic de seo, site-uri si dai peste o persoana care iti ofera astfel de "servicii" pierzi. Tu muncesti pt site-ul tau, investesti timp, munca, bani si vine Gheorghe ca face ca drege tu pui botu ca vezi ca are ceva notiuni mai multe ca tine si te-ai dus in cap, cu alte cuvinte iti bati joc de tine si de munca ta pe banii tai. Nu ai idee cati indieni am platit si cate site-uri am pierdut cu astfel de profesionisti.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Rapsodia am incercat dar m-a luat ca imi trebuie acces si alte chestii din astea care nu merita timpul, acum ceva timp in urma trebuia sa-i oferi un backlink pt carte. Dar nu neg ca sunt foarte curios ce a scris in acea carte.
    Cere-i accesul! cine stie, poate il da. Desi nu cred!

Multi au impresia ca SEO inseamna sa pui links pe unde apuci si ci asta s-a terminat, TOP 3. sau 10. Eu sincer sunt circumspect, nu prea am incredere si de multe ori pierd, dar nici sa risc pe cai verzi pe pereti nu pot. La asta e bun forumul, afli cine si ce face.

Off topic

Avem aici un coleg care mi-a facut un plugin, am aflat tarziu ca link-urile pe care le punea pe site nu erau vizibile - erau pe iFrame, sau mama lor, ideea era ca nu le vedea Google, asta e. Regret ca p elanga mine s-au pacalit si clientii care luau acele links pe ablog la pret de nimic, si cum zici tu nu stiau [ ca si mine pe atunci ] cum sa le verifice. Le vedeai, dadeai click ... super! Asta e, din greseli invatam.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Indexare google
    De Tyna în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th July 2011, 13:23
  2. indexare google
    De AgLiAn în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th July 2007, 17:16
  3. Indexare google
    De Andrei Luca în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd June 2007, 23:47
  4. indexare google...
    De kmedia în forumul Google
    Răspunsuri: 39
    Ultimul Post: 15th November 2006, 10:57
  5. Indexare Google
    De Iskander în forumul Google