Rezultate 1 la 10 din 39

Subiect: Transfer bani de la o banca la alta banca

Afișare hibrid

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    eu vreau raspunsul la intrebare! pot sau nu pot doua persoane sa-si trimita bani de la o banca la care nu au cont ? Asta e, raspunsul e DA sau NU, in rest e pura filozofie.
    Doua persoane care nu au cont la banci nu cred ca isi pot trimite bani prin ele pentru simplul fapt ca banii trimisi trebuie sa aiba ca "destinatie" un cont! N-am reusit pana acum sa ii trimit unei persoane bani prin banci fara sa imi dea un IBAN! Cred ca "destinatarul" banilor trebuie sa aiba neaparat cont la o banca. "Expeditorul", nu stiu daca ar trebui sa aiba. Eu am platit in trecut de mai multe ori intr-un cont BCR, de la casieria bancii, fara a avea cont la ei, dar "destinatarul" avea cont.

SFAT! Sunati orice banca doriti si intrebati! DOAR asa veti obtine raspunsuri corecte si pertinente!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.788
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de O. Cosmin Vezi Post
    Doua persoane care nu au cont la banci nu cred ca isi pot trimite bani prin ele pentru simplul fapt ca banii trimisi trebuie sa aiba ca "destinatie" un cont! N-am reusit pana acum sa ii trimit unei persoane bani prin banci fara sa imi dea un IBAN! Cred ca "destinatarul" banilor trebuie sa aiba neaparat cont la o banca. "Expeditorul", nu stiu daca ar trebui sa aiba. Eu am platit in trecut de mai multe ori intr-un cont BCR, de la casieria bancii, fara a avea cont la ei, dar "destinatarul" avea cont.

SFAT! Sunati orice banca doriti si intrebati! DOAR asa veti obtine raspunsuri corecte si pertinente!
    Am fost eu grabit, cea care primeste are cont cea care trimite nu are cont la banca din localitate sau deloc. DA, daca mergi la caseria bancii unde primitorul are cont emerge 100%, la inceput am scris ca in sat este doar BRD si priitorul are cont la BCR.

PS: daca eram intar asunam, mergeam la ghiseu, etc.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Imprumut la banca
    De Revers în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th December 2015, 23:30
  2. Banca Transilvania
    De Cartis Dragos în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 14th November 2012, 17:40
  3. Banca pentru CEC Adsense
    De aka_eu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 28