Paysafecard. Din câte ştiu, se găsesc la oficiile poştale.
Paysafecard. Din câte ştiu, se găsesc la oficiile poştale.
Nu, paysafecard-urile se cumpără cu bani cash, de la diverse locații. Vedeți pe site-ul celor de la paysafe dacă sunt locații în zona clientului dumneavoastră.
Ocna Mureş, aproape de primărie, punct de vânzare direct.
20181117_113949.png
Cu paysafecard plătiţi la magazine online din diverse domenii, cum sunt jocurile, mediile sociale & comunităţile, muzica, filmul şi divertismentul. Pentru aceasta nu vă trebuie cont bancar sau card de credit. E simplu! Dar nu pricep daca poate plati in contul meu personal! Asta-i ideea!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
El vă dă codul de pe paysafecard, iar codul cred că poate fi introdus şi pentru transfer pe card. Sau faceți ca românul: băgați codul paysafe la o casă de pariuri, îl rulați la o cotă de 1.01 şi dați retragere pe card.
Sau nu. Politicile impotriva spalarii banilor sunt draconice. (Chiar daca o sa imi spui tu ca nu asta este scopul, aceasta fapta poate primi foarte usor aceasta incadrare) Pe langa riscul de a fi blocat contul de pariuri, mai exista si riscul de a te trezi cu politia la usa in miez de noapte sa dai cu subsemnatul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Casa de pariuri opreşte impozit pe suma retrasă.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Dacă este aşa, îmi cer scuze. Pentru o documentare corectă, se poate să îmi arătați legea? Legea spălării de bani se aplică doar pe sume provenite dim activități ilegale. Dacă domnul de mai sus oferă factură, unde e problema autorităților ce face el cu banii? Dacă, să presupunem, eu vreau să bag banii la pariuri şi apoi brusc vreau să-i scot, unde e ilegalitatea? Dacă tot e ilegal, de ce mai e permis?
Te rog eu mult, opreste-te.
In primul rand, daca domnul da factura, plata trebuie inregistrata in contabilitate. In al doilea rand, banii incasati sunt ai firmei, nu ai domnului. Nu poti baga la pariuri banii firmei. Si nici nu poti scoate bani de la pariuri in contul firmei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)