Ti-am zis de cateva zile sa-mi dai fisierele macar sa le scanez![]()
Ti-am zis de cateva zile sa-mi dai fisierele macar sa le scanez![]()
Trust, but verify.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Remediat de cei de la hostingdupa ce am sesizat ca la alte doua firme nu era problema. Colegul Dan a zis ca nu e ceva grav, ... dar daca Wordfance permite scanaarea tuturor suspiciunilor de ce sa nu mearga! Verificati si voi si daca va da ceva pe Server State - sa stiti ca se poate corecta! Nu stiu cum au facut, dar au reusit!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
scuzati cacofoniile daca le-am facut pe undeva ... nu m-am prins daca e la misto postarea ta sau ... dar din pacate nu prea inteleg ce au rezolvat, o parte din site-uri merg, o parte ba... asa ca mai bine ii recomand pe cei de la smart-hostig, la care nu am problema asta! partea mai nasoala ca sunt 100 de site-uri x 50 de euro =5000 deci mai bine arunc cei 500 de euro dati pe hosting si ma mut la alta firma, scap cu 1000!![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)