Salut,
Imi poate spune cineva cum fac sa apara aceste linkuri la un site?
Multumesc
Screenshot_20170226-130806.jpg
Salut,
Imi poate spune cineva cum fac sa apara aceste linkuri la un site?
Multumesc
Screenshot_20170226-130806.jpg
Sa inteleg ca aceste sitelinkurisunt stabilite autamat de google si nu le putem influenta?
Ce poti face este sa ai o structura cat mai buna de internal linking cu anchor text si cu alt relevant.
"For example, for your site's internal links, make sure you use anchor text and alt text that's informative, compact, and avoids repetition."
Dezgrop topicul pt ca azi am observat ceva in legatura cu sitelinks. Un blog cu vechime de 4-5 ani care nu a avut niciodata sitelinks pana acum (l-am tinut online postand din cand in cand cate ceva, fara sa ma intereseze sa rankez, traficul sau linkurile...), tocmai a primit sitelinks.
Si banuiesc motivul pentru care le-a primit tocmai acum... pt ca acum 1-2 luni a primit un link foarte autoritar. Brusc Google a inteles ca site-ul merita sa aiba sitelinks
Pe mine m-a mirat pt ca in general se spune ca are legatura cu on-page-ul, structura site-ului, pagini care rankeaza in prima pagina/care aduc trafic...
Da-mi si mie pe PM daca nu e secret care e locul de unde a primit link foarte autoritar si daca se mai poate obtine link acolo.
@haotik
Nu e secret, doar ca mi l-au pus ei. Sa zicem ca am avut norocmore.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)