Salut,
Stiu ca incrierea in direcotare nu mai este la moda, insa pot gasi si eu pe undeva un scrip gratuit seo friendly pentru un director ?
Salut,
Stiu ca incrierea in direcotare nu mai este la moda, insa pot gasi si eu pe undeva un scrip gratuit seo friendly pentru un director ?
Vezi ce gasesti la cutari dupa:
free directory template
free link directory template
pana gasim vreun coleg care se mai ocupa cu asta.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Am inteles. Multumesc de ajutor.
Salut Gabau,
Am cautat si eu cu ceva timp in urma si nu am gasit nimic profi ca si script.
Cred ca cea mai simpla varianta ar fi sa incerci sa faci ceva pe wordpress si sa adaptezi o tema de pe themeforest unde gasesti o categorie plina la wordpress cu directory&listings.
Ca si pont, nu stiu daca as face pt Romania pt ca inca sunt destule ok si gratuite pe .ro. Mai degraba as face unul pe .co.uk. Am trecut cu ceva timp in urma prin cateva sute de directoare .co.uk (liste gasite in fel si fel de site-uri + google search) si am constatat ca sunt f.f.putine gratuite care sa si aprobe, 95% dintre ele fiind cu plata. Problema pe uk e ca o sa fie greu sa obtii link-uri locale de pe site-uri ok si cu autoritate mare la preturi bune ca sa il poti creste.
Spor!
PhpLD a fost lider ani de-a randul.
Pentru directoarele aparute in ultima perioada arfooo pare a fi scriptul gratuit cel mai utilizat. Cel putin pe RO.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)