Buna seara !
Pentru indexarea de catre google a unui domeniu nou, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez( daca exista niste pasi ). Pe langa asta aveti sfaturi pentru o indexare mai rapida?
Multumesc !
Buna seara !
Pentru indexarea de catre google a unui domeniu nou, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez( daca exista niste pasi ). Pe langa asta aveti sfaturi pentru o indexare mai rapida?
Multumesc !
Creaza un sitemap pentru site/blog si trimitel catre google, sau adauga linkul tau in alte site-uri, astfel va da si de linkul tau si va incepe sa indexeze. Insa nu iti va indexa domeniul imediat. Cu rabdare vei fi indexat, nu forta nota.
Indexarea normala:
- lasi siteul pur si simplu pana il indexeaza Mr G,
- sau pui un sitemap pe el.
Indexarea rapida:
- scrii cateva comentarii pe niste bloguri,
- scrii ceva pe TPU.ro cu mentionarea siteului tau,
- scrii ceva pe Yahoo Answers cu mentionarea articolului tau,
- scrii un articol cu linkuire spre siteul nou pe un blog de-al tau care stii ca este vizitat destul mai des de Mr G.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Pasul 1. cauta pe google.ro: submit url to google
Pasul 2. click pe primul link, unde scrie URL tastezi adresa site-ului
Pasul 3. Bifezi ca nu esti bot si click pe Submit Request.
In aproximativ 1-2 saptamani ar trebui sa gasesti site-ul in cautari. Dar... tine cont ca site-ul este la inceput deci daca cauti cu cuvinte cheie poate sa apara pe la pagina o suta si nu stiu cat.
Dar, ca sa nu cauti ca nebunul... peste 2 saptamani mergi pe serps.com/tools/rank-checker/ acolo tastezi cuvantul cheie si adresa site-ului tau. Selectezi locatia Romania. Si iti spune direct pozitia in cautarile google.
Nu stiu cum e la voi, dar eu in 3 zile de la deschidere daca adaug continut site-urile sunt indexate fara sa fac nimic altceva. Nu stiu daca e ok sa fortezi indexarea...
@Alex Ochea acum depinde si cum e facut seo, cum e privit domeniul de motoarele de cautare.
Am dat submit unui sitemap si am fost indexat in maxim un minut
dai pe google cautare asa site: www.siteultau.ro sau cum este si vezi ce ti-a indexat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)