Buna seara !
Pentru indexarea de catre google a unui domeniu nou, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez( daca exista niste pasi ). Pe langa asta aveti sfaturi pentru o indexare mai rapida?
Multumesc !
Versiune printabilă
Buna seara !
Pentru indexarea de catre google a unui domeniu nou, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez( daca exista niste pasi ). Pe langa asta aveti sfaturi pentru o indexare mai rapida?
Multumesc !
Creaza un sitemap pentru site/blog si trimitel catre google, sau adauga linkul tau in alte site-uri, astfel va da si de linkul tau si va incepe sa indexeze. Insa nu iti va indexa domeniul imediat. Cu rabdare vei fi indexat, nu forta nota.
Indexarea normala:
- lasi siteul pur si simplu pana il indexeaza Mr G,
- sau pui un sitemap pe el.
Indexarea rapida:
- scrii cateva comentarii pe niste bloguri,
- scrii ceva pe TPU.ro cu mentionarea siteului tau,
- scrii ceva pe Yahoo Answers cu mentionarea articolului tau,
- scrii un articol cu linkuire spre siteul nou pe un blog de-al tau care stii ca este vizitat destul mai des de Mr G.
Pasul 1. cauta pe google.ro: submit url to google
Pasul 2. click pe primul link, unde scrie URL tastezi adresa site-ului
Pasul 3. Bifezi ca nu esti bot si click pe Submit Request.
In aproximativ 1-2 saptamani ar trebui sa gasesti site-ul in cautari. Dar... tine cont ca site-ul este la inceput deci daca cauti cu cuvinte cheie poate sa apara pe la pagina o suta si nu stiu cat.
Dar, ca sa nu cauti ca nebunul... peste 2 saptamani mergi pe serps.com/tools/rank-checker/ acolo tastezi cuvantul cheie si adresa site-ului tau. Selectezi locatia Romania. Si iti spune direct pozitia in cautarile google.
Nu stiu cum e la voi, dar eu in 3 zile de la deschidere daca adaug continut site-urile sunt indexate fara sa fac nimic altceva. Nu stiu daca e ok sa fortezi indexarea...
@Alex Ochea acum depinde si cum e facut seo, cum e privit domeniul de motoarele de cautare.
Am dat submit unui sitemap si am fost indexat in maxim un minut
dai pe google cautare asa site: www.siteultau.ro sau cum este si vezi ce ti-a indexat