Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Geotargeting, cat este de important ?

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    364
    Putere Rep
    30

Implicit Geotargeting, cat este de important ?

Am deschis subiectul aici pentru ca n-am stiut unde altundeva sa-l pun.

Vreau sa incep un proiect pe domeniu .ca (canada) care sa fie in limba engleza pentru Canada. Intrebarea mea este in felul urmator, cat de important este in cazul acesta geotargeting pentru mine ? Cel putin pe Google cautarile sunt mixte .ca/.com, ar trebui sa ma axez doar pe .ca, fiind un factor mai important pentru geotargeting ? Cat de mult ajuta in optimizare domeniul .ca vs .com/info etc...?
    tosin.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Pai, normal ca daca te adresezi numai canadienilor vorbitori de engleza si targetul tau asta este, atunci geotargeting-ul devine important. Domeniul .ca este mai potrivit in acest caz. Geotargeting nu se rezuma numai la a avea domeniul din tara care te intereseaza, ci sa ai in continut referiri geografice utile si sa primesti linkuri din site-uri din arealul geografic de interes, sau care vorbesc despre arealul de interes.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

La conferință s-a discutat și despre trackingul mobile al conversiilor, având în vedere că la nivel global vorbim de aproximativ 25% din conversii care vin de pe dispozitive mobile. Am fost surprinși că acest aspect este un lucru încă discutat și că foarte puțini comercianți oferă tracking în aplicații mobile.
    Nu stiu la ce se mai mira, ca nici eMag pana acum cateva saptamani nu dadea importanta acestui aspect. Dupa ce ne vedem cu sacii in caruta ne miram de altii ca inca nu au facut pasul.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    364
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Nu stiu la ce se mai mira, ca nici eMag pana acum cateva saptamani nu dadea importanta acestui aspect. Dupa ce ne vedem cu sacii in caruta ne miram de altii ca inca nu au facut pasul.
    Hi hi, ccred ca ai greșit topicul!

Legat de geotargeting, Usuerul Canadian (din câte am observat) are tendința sa caute pe .ca, dar sa accepte orice website. Totodata nu știu cat de relevant este .com aici, adică dacă userul face căutări pe.com si nu .ca, voi avea vre-un avantaj in fata site-urilor cu extensia .com?
    tosin.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Sorry. Vroiam sa postez in threadul cu profitshare parca, nu stiu cum de m-am incurcat intre ferestre. Rog stergerea postarii. Multumesc!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Mihaela. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    20th January 2016
    Posturi
    39
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de Radu.R Vezi Post
    Legat de geotargeting, Usuerul Canadian (din câte am observat) are tendința sa caute pe .ca, dar sa accepte orice website. Totodata nu știu cat de relevant este .com aici, adică dacă userul face căutări pe.com si nu .ca, voi avea vre-un avantaj in fata site-urilor cu extensia .com?
    Buna,

Ceea ce zici nu e valabil doar pt userul din Canada, asta e comportamentul general, se da click mai ales pe primele rezultate care sunt returnate de Google. Dar trebuie sa-l ajuti pe Google sa inteleaga ca site-ul tau este in principal util celor care cauta din Canada.

Poti sa faci teste, sa cauti diferite kw-uri in engleza intrand de pe google.com si google.ca (ca sa nu te redirecteze spre google.ro trebuie sa cauti asa google.com/ncr si google.ca/ncr) si probabil o sa vezi ca sunt diferente in rezultatele returnate.

Citat Postat în original de Radu.R Vezi Post
    Vreau sa incep un proiect pe domeniu .ca (canada) care sa fie in limba engleza pentru Canada. Intrebarea mea este in felul urmator, cat de important este in cazul acesta geotargeting pentru mine ? Cel putin pe Google cautarile sunt mixte .ca/.com, ar trebui sa ma axez doar pe .ca, fiind un factor mai important pentru geotargeting ? Cat de mult ajuta in optimizare domeniul .ca vs .com/info etc...?
    Daca as fi in situatia ta as face totul ca la carte, n-as risca sa incerc cu un domeniu .com, de exemplu.

- as alege un domeniu .ca
    - as alege sa gazduiesc site-ul pe un IP de Canada (desi am ceva dubii ca Google chiar tine cont de asta, dar doar ca sa fiu sigura)
    - as declara in Webmaster tools ca vizez Canada, daca se poate pt un domeniu .ca, parca pt domeniile .ro nu se poate. Iar in eventualitatea in care totusi as alege un alt tld decat .ca OBLIGATORIU as declara in WT ca vizez vizitatorii din Canada
    - as adauga in header <link rel='alternate' href='http://example.com/' hreflang='en-ca' />
    - as aduce (mult) mai multe backlink-uri de pe domenii .ca, decat de pe alte tld-uri.

Daca te intereseaza si pentru Bing vezi aici

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 51
    Ultimul Post: 11th July 2015, 17:37
  2. Geotargeting
    De Wonders în forumul Google
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th December 2011, 11:43
  3. Cel mai important factor SEO
    De Dan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 85
    Ultimul Post: 30th May 2011, 18:30
  4. Cel mai important Tag
    De int21hi în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 19:45
  5. Important
    De raulll în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th December 2007, 19:11

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.