Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Control vizitatori veniti din retele socializare

Afișare hibrid

Veromon este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th April 2013
    Vârstă
    45
    Posturi
    57
    Putere Rep
    0

Implicit Control vizitatori veniti din retele socializare

Salutare, cam o data pe zi, postez pe retelele de socializare link cu un produs care stiu eu ca are prindere la public. Vizitatori din ro intra pe pagina cu pricina dar nu reusesc sa ii pastrez, am rata de respingere undeva la 90% ...dau like-uri, majoritatea vin de pe mobil. Eu vad doua optiuni, am o medie de 40% la vizitatorii veniti organic sau direct ceea ce eu zic ca e binisor. 1. Sa exclud retelele de socializare 2. Sa dezvolt pagina de produs incat sa mai atrag cateva click-uri si un eventual utilizator pt. site-ul meu de anunturi. Aici, problema e ca am incercat mai multe variante, am tot modificat si nu am gasit o solutie (am doua reclame adwords, am incercat si fara - acelasi rezultat). As fi recunoscator daca un coleg care a depasit un astfel de obstacol si vrea sa arunce o privire, ii trimit link-ul.

AcaFeLLas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    24th December 2015
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    31
    Putere Rep
    20

Implicit

Trimite-mi un PM cu link-ul de la site si iti dau o parere in calitate de vizitator.
    Iti zic ce mi-ar placea mie sa vad pe site si cum mi-ar placea sa arate site-ul.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Variantele pe care le propui tu sunt doua extreme, care nu te ajuta.

1. Nu este cazul sa renunti la retele sociale, chiar daca nu ai rezultate imediate si parametrii (bouncing rate, conversion rate) arata rau. Este posibil sa te ajute in alte scopuri, cum ar fi brand awareness, reach.
    2. Nu este cazul sa te agiti prea mult cu pagina fiecarui produs pe care il promovezi pe facebook, pentru ca nu vei schimba prea mult comportamentul de navigare. Problema este traficul venit de pe facebook. Din punct de vedere statistic, cei mai multi au timp si n-au bani. Sunt curiosi, dau click, dar nu vor merge mai departe pe site, nu vor cumpara. Nu merita sa faci eforturi deosebite pentru ei. Nu vei schimba prea mult statisticile celor veniti de pe facebook si nici comportamentul lor.

Ca pagina de produs poate fi imbunatatita, asta este alta discutie, dar trebuie s-o faci pentru tipul tau de clienti.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link-uri pe retele de socializare
    De danielb în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th March 2015, 14:32
  2. Link-uri pe retele de socializare
    De falcos în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 6th June 2013, 12:12
  3. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 20th September 2011, 19:24
  4. Cache Control Google Speed Test, .htaacess ?
    De takeyourwish în forumul Teste
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th May 2011, 10:04
  5. Control fiscal magazin online, facturare clienti, & etc
    De machete în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st October 2010, 11:34

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii