Salutare!
Deoarece am probleme cu cele doua site-uri care le detin, m-ar interesa daca e vreunul din voi care se pricepe sa faca un site de filme si seriale online pe blog spot - Ma refer la a-mi optimiza tema cat mai bine.
Salutare!
Deoarece am probleme cu cele doua site-uri care le detin, m-ar interesa daca e vreunul din voi care se pricepe sa faca un site de filme si seriale online pe blog spot - Ma refer la a-mi optimiza tema cat mai bine.
Salut.
E cam off-topic ceea ce-ti zic eu, dar te-ar ajuta mult daca ai pune asta in aplicare: renunta la blogspot. Treci pe un domeniu propriu, ceva, sau macar wordpress free.
De ce? La un site de filme cu trafic foarte mare nu se merita hosting dedicat, ci mai bine folosesti blogspot cu o tema buna si domeniu atasat. Un prieten a folosit configuratia asta acum 3-4 ani de zile, cu investitie de doar 1 usd si a vandut siteul dupa 5 luni de zile. Cand a tras linie, in conditiile in care 5 luni a lucrat 10-14 ore pe zi, a iesit cu 14 mii euro pe plus, deci de ce nu?
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Interesant. Dar cu legalitatea cum sta treaba, cu siteurile de filme? De gasit pana la urma te gasesc si pe domeniu propriu si pe blogspot, daca e ceva in neregula, deci singurul avantaj ar fi 0 investitii in host si domeniu.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Este ușor de optimizat un site pe blogspot, problema este ca oricând te poți trezii cu blogul șters. Iar site-urile de filme nu au viața lunga pe blogspot.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)