Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Alternative Google Adsense?

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit Alternative Google Adsense?

Salut de curand mi-am dat seama ca nu prea sunt multumit cu castigul pe care il fac in Google Adsense, de exemplu site-ul meu (BetiT | Stiri iT, Jocuri, Review, Diverse) are ceva anunturi care sunt cat de cat vizibile, m-am orientat in asa fel in cat sa nu fie chiar deranjante dar totusi ma incercat sa le pun in asa fel sa fie vizibile.

Castigul zilnic este de maxim 1,5 euro. Ieri de exemplu am avut peste 1000 de sesiuni si peste 900 de vizitatori (unici) insa nu am facut mai mult de 1,21.

Intrebarea mea pentru voi ar fi urmatoare: Credeti ca exista alternative mai bune pentru google adsense? Ceva sa genereze castig mai mult? Nu vreau sa pun pop-up.

Castigul lunar la adsense nu atunci 30 de euro. Mai bine castig din afiliere si din advertoriale, numai ca acelea nu necesita spatiu + resurse in plus pe site, aici necesita si castig si mai putin.

PS* Nu am lasat site-ul acolo pentru reclama, am lasat doar pentru a intra si sa vedeti modul in care sunt asezate bannere-le iar daca aveti alte sugesti in care sa le pun le astept cu cel mai mare drag. Multumesc.

cmghostbuster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    18th April 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    132
    Putere Rep
    20

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pai o idee ar fi revcontent care se pare ca fac plati bune dar nu stiu nimic despre ei. Daca stie cineva de revcontent.com sa ne zica si noua

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    24

Implicit

Orice site axact pe asa ceva nu sta doar in adsense, daca ajungi la un trafic mare poti sa incepi sa vinzi bannere, popup-uri (astea se platesc cel mai bine) linkuri etc.

Mai sunt si alte alternative, dar depinde multe si de nisa siteului. Revenue Hits, Adversal, Propeller Ads Media, Amazon Associates, Yllix Media + altele.. dar sa nu te astepti la venituri de sute de euro din ele..

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    Orice site axact pe asa ceva nu sta doar in adsense, daca ajungi la un trafic mare poti sa incepi sa vinzi bannere, popup-uri (astea se platesc cel mai bine) linkuri etc.

Mai sunt si alte alternative, dar depinde multe si de nisa siteului. Revenue Hits, Adversal, Propeller Ads Media, Amazon Associates, Yllix Media + altele.. dar sa nu te astepti la venituri de sute de euro din ele..
    site-ul este de IT

*Edit, am renuntat la gasirea unei alternative pentru adsense, vreau sa incerc sa optimizez anunturile adsense. Voi face un topic nou la sectiunea adsense.
    Ultima modificare făcută de MarianC; 11th October 2015 la 00:54.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu inteleg de ce nu mergi doar pe afiliere, si nu mai afisezi bannere inutile prin care pierzi traficul ce ar putea converti. Fa siteul cat mai simplu si curat, scoate din design tot ce nu ai nevoie, si da-i bataie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Alternative adsense?
    De Zeus în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd November 2014, 13:01
  2. Alternative adsense
    De ovidiu_negoescu în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th January 2014, 23:27
  3. Alternative Adsense
    De Mugurel în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 30th June 2011, 13:27
  4. alternative adsense .ro
    De Mihai Gianu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th September 2008, 10:23
  5. Adsense Alternative
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 19th March 2008, 01:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •