Salut de curand mi-am dat seama ca nu prea sunt multumit cu castigul pe care il fac in Google Adsense, de exemplu site-ul meu (BetiT | Stiri iT, Jocuri, Review, Diverse) are ceva anunturi care sunt cat de cat vizibile, m-am orientat in asa fel in cat sa nu fie chiar deranjante dar totusi ma incercat sa le pun in asa fel sa fie vizibile.
Castigul zilnic este de maxim 1,5 euro. Ieri de exemplu am avut peste 1000 de sesiuni si peste 900 de vizitatori (unici) insa nu am facut mai mult de 1,21.
Intrebarea mea pentru voi ar fi urmatoare: Credeti ca exista alternative mai bune pentru google adsense? Ceva sa genereze castig mai mult? Nu vreau sa pun pop-up.
Castigul lunar la adsense nu atunci 30 de euro. Mai bine castig din afiliere si din advertoriale, numai ca acelea nu necesita spatiu + resurse in plus pe site, aici necesita si castig si mai putin.
PS* Nu am lasat site-ul acolo pentru reclama, am lasat doar pentru a intra si sa vedeti modul in care sunt asezate bannere-le iar daca aveti alte sugesti in care sa le pun le astept cu cel mai mare drag. Multumesc.

Răspunde cu citat