Salut vreau sa imi spuneti concret ce este Bounce rate si daca influenteaza intr-un fel pozitia unui site in motorul de cautare Google. Multumesc.
Salut vreau sa imi spuneti concret ce este Bounce rate si daca influenteaza intr-un fel pozitia unui site in motorul de cautare Google. Multumesc.
Bounce Rate = timpul petrecut de un utilizator pe site la tine. Daca intra si iese, bounce rate-ul Creste (posibil ca userul nu a gasit ce a cautat). Nu am cautat s vad daca influenteaza. Normal cred ca DA. Dar tu trebuie sa faci ca acel viziatori sa stea cat mai mult pe site la tine. O sa-ti mai dea info colegii
Bounce rate-ul nu este timpul petrecut de utilizator la tine pe site, termenul se refera la rata de respingere(procentajul din sesiunile cu o singură pagină (de ex., sesiunile în care persoana a părăsit site-ul dvs. de la pagina de intrare, fără a interacționa cu aceasta)
Detalii aici: https://support.google.com/analytics.../1009409?hl=ro
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Este rata de respingere si nu influenteaza in mod direct pozitia in Google. E un parametru pe care nu are rost sa-l influentezi artificial si care poate fi un semnal de alarma ca ceva nu este ok cu site-ul tau in ceea ce priveste experienta utilizatorului.
Si pentru asta trebuia sa votez :-j
Ok va multumesc tuturor pentru raspunsuri, am un Bounce rate de 85%, sper sa il scad, daca stiti niste "metode" naturale, am sa va rog sa le spuneti mai jos.
Asta inseamna ca din fiecare 100 de vizitatori, 85 ies de pe prima pagina. Poate fi un lucru bun sau rau, inseamna ca ori gasesc tot ce le trebuie, ori nu gasesc ce le trebuie.
Pentru a o scadea trebuie sa-i faci sa dea cel putin un click, cum o faci depinde de nisa, de site, de ce vrei de la useri...
Poti pune un call to action care sa-i tenteze sa dea click, poti pune ceva related articles/products, depinde de fiecare site in parte.
Retired
Si eu am Bounce rate-ul in jur de 85. Site-ul este abia lansat si nu are prea multe accesari, in schimb l-am tot testat pe diverse alte site-uri. Poate fi asta cauza (site-urile de teste au intrat doar pe prima pagina)?
Ce am observat e ca bounce rate-ul e mult mai mic la returning visitors, deduc din asta ca intr-adevar poate fi influentat de orice fel de vizitatori, inclusiv de "boti" care evident ca testand doar anumite pagini (in principal pagina principala) duc la cresterea bounce rate-ului general.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)