Off-topic:
N-ar trebui fi ok sa poti primi oferte SEO pe seopedia, e greu sa faci 30 de posturi la subiect daca ai un business si n-ai treaba cu partea online.
30 sa ramana doar daca vrei sa vinzi servicii.
Off-topic:
N-ar trebui fi ok sa poti primi oferte SEO pe seopedia, e greu sa faci 30 de posturi la subiect daca ai un business si n-ai treaba cu partea online.
30 sa ramana doar daca vrei sa vinzi servicii.
Retired
Cam ai dreptate. Poate ar trebui impartit market place in cereri si oferte. Cereri de servicii sa poata face oricine iar ofertele functie de reputatie, poate conditii chiar ceva mai aspre ca acum.
e subiect de marketplace![]()
Si tu ai dreptate!
Sunt de acord, am venit pe Seopedia pentru informare si pentru a gasi servicii de calitate. In principal am raspuns la ofertele care ma interesau si doar recent am vrut sa postez in Marketplace unde am vazut ca nu am acces din cauza lipsei celor 30 de posturi.
Mi se pare cam aiurea, acum ce ar trebui sa fac, sa postez vrute si nevrute doar de dragul de a atinge pragul de 30?
Nu mai zic ca am primit si infractiune la aceasta prima "abatere"!!!
Cam ai dreptate, dar asta e regulamentul.
Asa ceva am patit si eu pe un forum auto, interesat sa postez in zona de vanzari/cumparari: am postat nu stiu cate intrebari de imi era mie rusine ca poate intreba cineva asa cevaIntre timp am gasit un mecanic bun
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Da, cred ca trebuie schimbat regulamentul pentru "cumparare" si inasprit pentru vanzare.
Problema ramane totusi la "tepe". Orice user poate face o "cerere de cumparare", dar primeste oferte de la oricine, deci riscul de teapa ramane. E decizia lui (daca cumpara sau nu), dar daca suntem realisti, 90% din cei de pe forum, habar nu au ce cumpara si mai ales daca "trebuie" sa cumpere acele servicii.
Asa ca e nevoie de o solutie pentru cei care "vand" si o schimbare a regulamentului pentru cei care "cumpara".
Singurele lucruri la care ma gandesc sunt: reputatia (ma refer la "putere rep" si nu "dungile verzi" = care nu este reputatie), postarea obligatorie in topic (daca vrei sa vinzi ceva, postezi in topic si nu doar PM), poate un tutorial despre "cum sa cumperi pe forum" (aici cei care se vaita ca nu au ce posta, se pot "bate" in articole, articole ce aduc cu siguranta multe "pozitive"), etc.
Veniti cu sugestii ...
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cam asa am ajuns si eu pe acest forum. Am dorit sa cumpar un anumit serviciu, nu puteam sa trimit PM daca nu aveam x posturi, am postat aiurea (sectiunea bancuri), am trimis PM celor care furnizau acel serviciu, am ales pe cineva, am luat penalizare (tare nu mi-a pasat de ea) de la administratorul forumului (+bonus o semi-teapa de la furnizorul de servicii selectat, dar asta e alta poveste) si apoi .... cred ca nu am mai calcat pe-aci vreme de un an.
Nu mai CAUT content writer
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)