Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Seo site iT.

MarianC este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit Seo site iT.

Mulţi dintre noi ne deschidem site zilnic, în România zilnic apar site-uri, dar nu mulţi se ocupă de ele şi sfârşesc foarte groaznic, ei bine eu nu vreau să păţesc asta cu site-ul meu de iT.

După răspunsurile la alte topicuri am constatat că cea ce îmi trebuie mie pentru a avea trafic şi bani, este SEO, acest SEO vine de la search engine optimization, voi ştiţi, eu am aflat acum câteva săptămânii.

Din câte am înţeles îmi trebuie seo Off-page şi On-page, Off-page, cred că sunt link-urile care trebuie să le ai spre site, iar On-Page cred că optimizarea pe care ţi-o faci pentru google, spre exemplu, o optimizare cu cuvinte cheie şi etc.

Întrebarea mea pentru voi, bossi comunităţi este: Cum pot face SEO pe un site la un buget redus, la 10 euro lunar?

Vreau SEO on-page şi off-page, sigur poate o să spuneţi că vreau cam multe, şi la 10 euro nimeni nu ar vrea să mă ajute, ei bine, poate că aşa este, dar poate că se găsesc şi oamenii care gândesc altfel care vor să ajute şi altfel. Vreau să mă ajute cineva la SEO, dacă nu la făcut, adică să îmi fac el, să îmi spună ce trebuie să fac, un mic tutorial, mai jos am să vă ofer şi câteva informaţii despre site.

Site:
    CMS: Wordpress
    Vizitatori: 500 - 700 (de câteva luni nu urcă de loc)
    Actualizare conţinut: 1/2/3 ori pe zi.

Interesele acestui topic:

Vreau să învăţ SEO, în primul rând dacă îmi veţi spune că am nevoie de link-uri multe, vă rog să îmi spuneţi şi de unde să fac rost de ele cât mai free, dacă se poate. Mă interesează să fac lucruri care să aibă rezultate pozitive, fără să fiu la un moment dat banat, sau ceva de genul.

Vă mulţumesc

samfingcul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    9th April 2014
    Posturi
    55
    Putere Rep
    22

Implicit

salut. seo onpage poti face singur, fara sa iti cheltui cei 10 euro. asa cum te ai documentat pana acum, o poti face in continuare.
    referitor la backlinkurile alea, ai putea sa ti faci conturi pe facrbook, twitter, etc iar in momentul cand postezi pe siteul tau, faci share si acolo.
    de asemenea, poti face schimb de linkuri cu alte siteuri din domeniul tau.
    pentru seo conteaza si timpul de incarcare al siteului (vezi google)

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    27

Implicit

Poti face si free atata timp cat timpul pentru invatat, testat si facut se poate numi gratis. De unde linkuri, cum on page, cum off page gasesti pe forumul acesta si pe google. De ajutat gratis(timp) iti urez bafta. La intrebari mai punctuale la care nu gasesti raspuns pe forum iti putem raspunde, te putem ajuta.
    Fara semnatura.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

[QUOTE=MarianC;318437]........
    Vizitatori: 500 - 700 (de câteva luni nu urcă de loc)
    ......../QUOTE]

Daca e trafic organic tin sa-ti spun ca e bine pentru un site pe o nisa destul de aglomerata.
    SEO e ceva mai mult decat ce-ai spus tu in descriere. Faci SEO sa ajungi in prima pozitie pe Google si vizezi o serie de cuvinte cheie. Dar asta inseamna ca traficul tau va depinde in principal de acele cuvinte. Daca le-ai ales bine iti aduc trafic, daca nu ... de unde?
    Iar cand ajungi pe prima pozitie si vezi ca tot "putini" vizitatori ai, iti dai seama ca fiecare nisa isi are limitele ei.
    Nu stiu site-ul, dar 500-700 unici/zi cred ca e mai mult decat decent, fara investitii si cu 2-3 saptamani de SEO (sper sa fiu singurul care isi da palme). Vrei mai mult decat poate acoperi nisa din organic, investesti in publicitate.
    Problema SEO cred ca este alta, asa cum ai spus si tu: sa te mentii!
    Repet, nu stiu site-ul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Mishu am sa iti trimit prin PM un url cu site-ul meu, eu spun ca mi-am facut bine Seo On-Page. Acum mai este de ramas Seo Off-page.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    31

Implicit

In legatura cu 10 euro pe luna, m-am amuzat copios, sper sa nu te superi. Uite un aricol scris recent de un coleg: Cat costa o campanie SEO?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2015
    Locaţie
    Chirnogeni
    Vârstă
    28
    Posturi
    227
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    In legatura cu 10 euro pe luna, m-am amuzat copios, sper sa nu te superi. Uite un aricol scris recent de un coleg:
    Salut nu am de ce sa ma supar, nu ma refer la o campanie SEO mare, ma refer asa pentru niste backlink-uri bune, care chiar aduc rezultate... Dar dupa cum am inteles si pentru asta se ia cam scump.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de MarianC Vezi Post
    Salut nu am de ce sa ma supar, nu ma refer la o campanie SEO mare, ma refer asa pentru niste backlink-uri bune, care chiar aduc rezultate... Dar dupa cum am inteles si pentru asta se ia cam scump.
    Marian, backlinkurile bune sunt si costisitoare. Daca insa stii sa ti le alegi, pot fi cartea castigatoare pentru tine pe termen lung. Nu stiu ce venituri iti genereaza in prezent siteul insa daca ai in plan o campanie seo, as aloca un minim 30% din venituri pentru linkbuilding.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

"Mulţi dintre noi ne deschidem site zilnic, în România zilnic apar site-uri, dar nu mulţi se ocupă de ele şi sfârşesc foarte groaznic, ei bine eu nu vreau să păţesc asta cu site-ul meu de iT."
    Nu neaparat, de ex am un site de pisici Persian cat pictures de aproape 10 ani si nu a sfarsit, la o adica nici macar nu a inceput L-am folosit sa invat seo si cam atat.
    E ok sa ai o pasiune, conteaza insa cat timp ii poti aloca (chiar si timpul tau costa) avand in vedere ca poate abia peste 2-5 ani vei ajunge la primul euro pe profit.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •