Mulţi dintre noi ne deschidem site zilnic, în România zilnic apar site-uri, dar nu mulţi se ocupă de ele şi sfârşesc foarte groaznic, ei bine eu nu vreau să păţesc asta cu site-ul meu de iT.
După răspunsurile la alte topicuri am constatat că cea ce îmi trebuie mie pentru a avea trafic şi bani, este SEO, acest SEO vine de la search engine optimization, voi ştiţi, eu am aflat acum câteva săptămânii.
Din câte am înţeles îmi trebuie seo Off-page şi On-page, Off-page, cred că sunt link-urile care trebuie să le ai spre site, iar On-Page cred că optimizarea pe care ţi-o faci pentru google, spre exemplu, o optimizare cu cuvinte cheie şi etc.
Întrebarea mea pentru voi, bossi comunităţi este: Cum pot face SEO pe un site la un buget redus, la 10 euro lunar?
Vreau SEO on-page şi off-page, sigur poate o să spuneţi că vreau cam multe, şi la 10 euro nimeni nu ar vrea să mă ajute, ei bine, poate că aşa este, dar poate că se găsesc şi oamenii care gândesc altfel care vor să ajute şi altfel. Vreau să mă ajute cineva la SEO, dacă nu la făcut, adică să îmi fac el, să îmi spună ce trebuie să fac, un mic tutorial, mai jos am să vă ofer şi câteva informaţii despre site.
Site:
CMS: Wordpress
Vizitatori: 500 - 700 (de câteva luni nu urcă de loc)
Actualizare conţinut: 1/2/3 ori pe zi.
Interesele acestui topic:
Vreau să învăţ SEO, în primul rând dacă îmi veţi spune că am nevoie de link-uri multe, vă rog să îmi spuneţi şi de unde să fac rost de ele cât mai free, dacă se poate. Mă interesează să fac lucruri care să aibă rezultate pozitive, fără să fiu la un moment dat banat, sau ceva de genul.
Vă mulţumesc

Răspunde cu citat

L-am folosit sa invat seo si cam atat.