pot fi suspect , sau sa depisteze google acelasi admin la 30 bloguri daca pun in acelasi timp, content pe cele 30 bloguri?
pot fi suspect , sau sa depisteze google acelasi admin la 30 bloguri daca pun in acelasi timp, content pe cele 30 bloguri?
Oh..E o discutie lunga despre PBNuri.
Tu esti de fapt doar autor care adauga content sau esti si creatorul/detinatorul siteurilor?
Lui Google nu-i plac PBN-urile din cate am inteles, adica retelele de bloguri.
Ca el sa nu depisteze ca toate blogurile de fapt apartin aceleasi persoane trebuie sa difere destul de mult intre ele:
-ip-uri/firme de host diferite
-teme diferite
-imagini diferite
-''autor'' diferit. adica numele userului care posteaza articolul sa fie diferit
-pagini cu nume diferit: daca pe site A ai pus ''contact'', pe site B pui ''contacteaza-ma'', pe site C pui ''contactati-ne'' si tot asa daca mai gasesti 1-2 alternative.
-fara linkuri intre ele.
Si...daca pui content in acelasi timp pe toate cele 30 de bloguri nu vad care ar fi problema. Se pune content in permanenta pe bloguri, in timp ce tu pui contentul poate mai sunt X bloguri care adauga content. Si totusi, cum pui content in acelasi timp? Adica, pui in aceeasi ora probabil, altfel nu vad cum ai putea pune in acelasi timp pe 30 bloguri daca te ocupi doar tu.
Bună,
Dacă dacă aduci informaţii de calitate pe toate cele 30 de blog-uri nu cred că vei avea nici o problemă, cu siguranţă nu vei avea nici o problemă şi vei urca sus dacă oferi ceva de calitate pentru că automat oamenii vor reveni pe site-urile tale să recitească informaţiile.
Dacă este un site făcut pentru bani, fără să oferi şi un conţinut de calitate, nu cred că vei ajunge departe. Părerea mea, îţi urez succes!
Eu am acelasi autor pe mai multe site-uri la vedere tocmai pentru efect invers pentru ca e content de calitate si te poate ajuta sa cresti un blog mai slab ( in cazul in care detii mai multe).
Daca vrei PBN atunci nu este ok, se presupune ca la un PBN fiecare site e unic, distinct si nu are nici o legatura ( link,text, autor,etc) cu oricare alt site din reteaua sa.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)