La ce te referi cand spui ca "iti iei ban"? Ce tipuri de penalizari are Facebook in afara de acele limitari in care nu mai poti publica nimic pe grupuri timp de 2 saptamani si aceea in care nu iti mai afiseaza previzualizarea linkului ci doar text? La asta cu linkul e posibil sa scada reach-ul postarilor?
Atentie la vizitele in exces din site-urile de socializare! O proportie prea mare de vizite venite de pe social ii cam displace lui Goguta, din ce am citit pe unele site-uri de seo de pe afara! Colegii mai vechi pot confirma sau infirma asta!
Nu exista nu? Ai auzit de POSTARE sub identitate ascunsa? Iti cere buletin si tot felul de alea. Se vede cat ai experimentat. Nu mai zic nimic. Mult noroc la toti
90% din trafic vine din fb si schimburi de articole. La ce va mai ambalati asa tare pentru google asta nu inteleg. Google te ajuta daca esti pe o tema de mare cautare. Iti zic eu ca nimeni nu cauta ceea ce se posteaza pe facebook
Bine sefu. Vorbeam de altceva nu schimb de advertoriale pentru google. Se pare ca tu stii mai bine si te rog sa-i rezolvi problema lu Edy ca tot ti-a cumparat acel SOFT care face asa multa treaba. Numai bine si m-am retras din discutie. Nu-mi plac oamenii care vorbesc sa-si atinga scopurile
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)