Salutare,
Am nevoie pentru un client de o lista cu site-urile romanesti facute in wordpres. Aveti idee unde pot gasi asa ceva?
Va multumesc!
Salutare,
Am nevoie pentru un client de o lista cu site-urile romanesti facute in wordpres. Aveti idee unde pot gasi asa ceva?
Va multumesc!
Cred ca glumesti nu? Vorbim aici de cateva zeci de mii lejer, daca nu chiar sute de mii.
Nu cred ca exista asa ceva, dar daca te intereseaza in special blogurile (ca sa poti comenta), poti incerca pe zelist. Ai acolo o multime de bloguri (stiu sigur ca e o cifra din 5) si majoritatea sunt wp.
Cred ca ar fi mai usor de facut o lista cu site-uri care NU sunt facute in WP.
1. In romana romana sau si romana din R. Moldova si diaspora?
2. Active sau inactive?
3. Cu 1-2-3 articole sau cateva zeci sute?
4. Bloguri normale sau si site-uri de prezentare sau magazine online, directoare articole... ?
Concluzie: asa ceva e imposibil de facut, parerea mea.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sunt softuri cu care o poti face destul de rapid insa costa.
Daca mergi pe seoclerks sau fiverr sigur gasesti vreun spammer pensionat care sa ti-o faca pentru 10 - 15$.
Ultima modificare făcută de Dan; 4th June 2015 la 13:34.
Chiar nu ii dau deloc sperante false.
Este foarte usor de facut o filtrare dupa limba / tara / cms. Iar despre "scanatul netului" e o treaba de cateva ore cu resursele necesare.
O treaba de cateva ore pe care o face masina in paralel cu alte zeci de taskuri sa nu ne imaginam acum ca sta cineva cu ochii atintiti in monitor dupa powered by wordpress. Se fac liste uriase de bloguri pe nise specifice combinate cu criterii precum da, pa, numar de linkuri externe, ce vorbim aici e jucarie. Posibil totusi sa n-o faca nimeni chiar pentru 10 dolari, dar ca idee totusi, nu e imposibil si nici nu costa o avere![]()
Probabil spam. Sau o fi pus mana pe vreun soft de verificat automat anumite vulnerabilitati ale wordpressului.
E important pentru ca pe aici se obisnuieste ca oamenii sa afiseze o anumita etica (cel putin in public) si nu vei primi suport pentru chestiile pe care le-am presupus eu mai sus de exemplu.
Ultima modificare făcută de RedHat; 4th June 2015 la 14:37.
Ups!!
Daca as reduce lista la site-uri wp de prezentare produse din Romania?
:-s
Exemplu dat de Sorin mai sus, era cu scopul de a intelege ca nu se prea poate si chiar daca se poate, e o munca titanica in spate.
Cum stabilesti un site care e de prezentare produs sa nu? Ar trebui sa o faci manual, in cazul asta ar insemna sa iei "milonul lui Robert" de siteuri wp la mana. Daca nu ai mai mult de 25 ani, pana la 70 termini. Ce te faci daca ai peste 40 ani?
Sper ca ai inteles.
Sfatul meu este sa cauti concret site-uri din nisa care te intereseaza si sa vezi care-ti ofera ceea ce ai tu nevoie, insa trebuie sa sti ca orice lucru facut manual, dureaza si cere multa rabdare. Nu cred ca poti automatiza un lucru lipsit de parametrii exacti, cum este in cazul tau lista de siteuri wp de prezentare produse.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)