1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Ale
Lasa ca eu am peste 50 de posturi si cand am postat in MP , incercand sa-mi selectez un client, am primit avertisment...deci lucrurile nu merg chiar dupa regulament...dar ne conformam, ce sa facem.
Ca sa fie si eu ON la subiect:
1. as spune sa incerci sa postezi numai in aceasta categorie pentru incepatori
2. mai incearca sa treci pe la "Prezentare Forumisti" si nu incerca sa faci 20 posturi/zi pentru ca vei lua reputatie negativa....si eu am patit asa pana am invatat cat de cat mersul pe aici. Este foarte strict, pot spune ca exagerat de strict.
Sfatul meu e sa faci ofertele in privat, cum ar fi la fiecare intrebare de la incepatori sa isi ofere 10 useri serviciile contra cost?
Fiind la inceput si nefiind familiriziat cu seopedia, am vorbit cu administratorii si infractiunea a fost modificata in contraventie, ca sa nu apara in cazier.
Retired
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
iasivezi
Daca ai rabdare si respecti regulile generale nu ai motive sa spui ca sunt exagerate regulile, dar ma bucur ca ai reusit sa constientizei si ca te-ai conformat.
Off:
Nu am vazut niciun topic deschis de tine in MP, asa ca nu vad cum voiai sa iti selectezi un client. Mai degraba ei sa te selecteze pe tine.
Numai bine!
Esti total in off... nu are rost sa iti mai raspund, cu tine nu am ce discuta..fara suparare.
@Dan, eu am spus ceva prin pm si nu vreau sa denaturez acest subiect al meu...in caz ca nu ma vei lamuri indeajuns prin PM, probabil voi cere ajutorul, deschizandu-mi singur un topic cu nelamurirea mea. 
Aici trebuie sa lamurim pe baiatul care a facut topicul, nicidecum pe mine.
@Catalin Cerga, asa am sa fac, de acum incolo voi face ofertele in privat, merci de sfat.
La ce infractiune te referi Catalin, la a mea?