Da, sunt amândouă indexate... Asta nu e de bine, nu?
1. asta nu este un motiv de penalizare, google este destul de destept sa stie diferenta dintre www si non-www asa ca nu sunt probleme daca nu redirectati
2. este de preferat sa redirectezi catre o versiune
3. eu prefer www deoarece daca pune cineva url pe un forum sau anumite platforme, este foarte probabil sa fie transformat in link daca gaseste www in fata, unele platforme detecteaza link si dupa prezenta www.
Ultima modificare făcută de lovelife; 5th May 2015 la 10:54.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Are dreptate lovelife, nu am vazut site penalizat pe acest motiv.
Este recomandat totusi (nu oibligatoriu) sa redirectezi catre o singura versiune.
Mă bucur să aud asta, mulțumesc pentru informații, băieți! La recomandarile voastre am facut redirect către www și mă voi ocupa să schimb toate link-urile din site manual, ca să fie cu www . Voi face asta pentru că am înțeles că e recomandat, pentru ca google bot să realizeze care este tipul preferat (pe lângă setarea din WMT)
Si google are redirect de la non www la www.
În Wemaster Tools, Google te îndeamnă să bagi ambele variante, cu www și fără, după care el știe că e vorba de același site nu duplicate content.
Nu conteaza versiunea cat timp cealalta are redirect spre ea.
De regula "oamenii normali" sunt obisnuiti sa scrie cu www in fata, motiv pentru care se prefera aceasta.
Nota la redirect: verifica la home daca ai 301 si la /index.htm .html .php .cgi sau alte extensii uzuale, inclusiv daca permite sau nu multiple slashes atat la home cat si la orice alt link din site, gen site.ro/////contact.html
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)